Para Üstlerinde Sakız Vb. Ürünler Aldığınızda...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Para Üstlerinde Sakız Vb. Ürünler Aldığınızda...
Markette veya bakkalda alışveriş sonrasında para üstü yerine sakızlardan alırmısınız ? Bu durum sizi rahatsız edermi:ehe

jeosalih

jeosalih

Üye
Pinti deyin isterseniz ama beni çoook rahatsız eder. Evimin yanında bakkal var hergün ekmek alıyordum 10 kuruş 15 kuruş sürekli kalıyor. Adam yarın hatırlatırsın diyordu. Ertesi gün unutuyorum yada o an söyleyemiyorum kalıyo. Sırf bu yüzden bakkalı değiştirdim. 10 kuruş eksikken bana sigara yada ekmek verilmiyor veya dolmuşa bindiğimde mahçup oluyorsam küçümsediğiniz bu 10 kuruşum neden başkasında kalsın?

pelın_

Konu Sahibi
hakılısn ama ben genelde sakız alırım:)

Kedi Yavrusu

Üye
10 kuruş eksik geldiğinde bakkala sakız veririm :D kabul ediyolar genelde :)

• Beğen
Tepkiler: _SiyabeNd_ ve jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
10 kuruş eksik geldiğinde bakkala sakız veririm :D kabul ediyolar genelde :)
müşteri bakkala sakız verecek değil mi doğru anladım. İşte bu güzel ben bunu benim bakkalda sırf tepkisini ölçmek için deneyim.

pelın_

Konu Sahibi
:good: haha iyi fıkır ama kabul etmıycenı bılıyorum ben bıkeresınde 10 kuruş cıkmadı bırazdan terıyıyım dedım adam aldıklarımın hepsını bırakmamı soledı :9

Revengeful

Emekli Yönetici
ben aksine 99 kr, 1.99 kr gibi fiyatları bulunan ürün aldığımda inadına 1 kuruşumu istiyorum :D

jeosalih

jeosalih

Üye
:good: haha iyi fıkır ama kabul etmıycenı bılıyorum ben bıkeresınde 10 kuruş cıkmadı bırazdan terıyıyım dedım adam aldıklarımın hepsını bırakmamı soledı :9
O adamdan esnaf olmaz işte.:off:

pelın_

Konu Sahibi
geçen ilk defa bı yerde aldım ben o paradan hala çuzdanımda dır ilk defada gordum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben paramı isterim arkadaşım paramı harcamak istemiyorum derim paramı alırım :d:

greenmile

greenmile

Üye
gecen gün pastaneden birşey aldım ve başladım kuruş aramaya adam resmen de get lan ne kuruşu dedi,bazıları çok iyi oluyor.Bu esnafların

pelın_

Konu Sahibi
bazılarıda döver gıbı tmm kalsın dıyo:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ne kötü adammış.:(

pelın_

Konu Sahibi
bızım fırın ıyı bu konuda adam bazen para bıle almıyo :)

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
O sakızları kola alacak kadar biriktiririm.Aldığımda fırlatıp kaçardım ben:D.

----------Eklendi @ 17:10:08 ---------- Yazıldı @ 17:08:34 ----------

$a|ak adam :off: :off:

Dafny

Dafny

Üye
Zaten 10 krş civarı bir şey arttıysa adam söylemeden ben sakız alırım atarım ağzıma :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt