Tinercilerin içler acısı halleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Tinercilerin içler acısı halleri
Ben izlerken için cız etti sizlerle paylaşmak istedim

Suç-u lisàn ettiysem affola.

• Beğen
Tepkiler: enginzz

0live456

Üye
Acımıyorum şahsen.Milletin karısına kızına sarkmayı biliyorlar kafa güzelken ayıkken yardım yardım diye yalvarıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Sandrake, Revengeful ve Anıl Umut
Larismus

Larismus

Üye
gec bunlşarı ya. bunu derken bile kafası yerinde mi belli değil. biz mi gidin tinerci olun dedik. düzgün hayatları bırakıp da gidiyorlar oralara

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
valla ben odurumda olsaydım bana yardım entmeyenlere bende sarkardım ayavrumm garğuzzz diyre bagırırdım arkalrın dan :d:ama cidden çok kötü bir durum acınacak haldeler imkanalrı olsalar onlarda çalışmak okumak siter bizse oukllandan kaçma işten kaytarma derdindeyiz

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Onlar o haldeyse bilinki toplum onları dışlıyor diye, etrafa bakmak için at gözlüklerinizi çıkarında öyle bakın.. Onlar bu hatayı yapmıslar ve pişman olmalarına rağmen biz hala onları dışlıyoruz.. Ben istanbulda bi tinerci balici veisare gördüğüm zaman onlarla konusmaya calısıyorum yaklaşıyorum.. İnanın onlar sandığınız kadar tehlikeli değil.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
suç-u lisan mı?

Utku

Utku

Üye
asla acımıyorum......:off:

caglet

caglet

Üye
Lan milletin artıkları dediği şeye bakar mısınız EFES PİLSEN :D:D:D

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
utku onlar isteyerek öyle olmadı tamammı sende git serserilerle arkadaşlık kur senide even atsınlar bu yazdını bilsem bende sana acımam hiç empati kuramıyosun evin yanar bişey olur sokaklara düşersin :off:böyle ön yargılı olma

Masha

Masha

Üye
Bunlar Tv yi gördüğü zaman böyle.. Acımayacaksın gerçekten :kotu:

Necmati

Necmati

Üye
en az 3 senelik video

Utku

Utku

Üye
utku onlar isteyerek öyle olmadı tamammı sende git serserilerle arkadaşlık kur senide even atsınlar bu yazdını bilsem bende sana acımam hiç empati kuramıyosun evin yanar bişey olur sokaklara düşersin :off:böyle ön yargılı olma
Tiner çekip milleti bıçaklamasınlar o zaman...empati kurayım:off:

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
:ehebak hacım oda var dogruya gebersinler çürüsünler ben nasıl olsa evimde deyim karnım tok:ehe

-efşan

-efşan

Üye
gec bunlşarı ya. bunu derken bile kafası yerinde mi belli değil. biz mi gidin tinerci olun dedik. düzgün hayatları bırakıp da gidiyorlar oralara

nedemek bu yaa sen vayhut sizler hiç dinledinizmi oturup bu insanları
benim var birkaç tane böyle arkadaşım ve bir dinleseniz sizden bizden daha çok umutları var aslında:off:

enginzz

enginzz

Üye
içler acısı bir durum ya çok üzüldüm

-efşan

-efşan

Üye
yaa bu çocuklar böyle olmayı istemiyor ama bu konudaki gibi insanlar anlamıyor bu çocukları yaa bunlarda insan
yapmayın dostlar yaa:ağlarım:

enginzz

enginzz

Üye
bu cocukları dılıyorlar ınsanlar bu yuzden bu duruma gelıyor ellerınden tutsalar cok ıı bı duruma gelırler

-efşan

-efşan

Üye
aynen yaa ama kim tutacakki bunlar pis insanlar dimi ; serseri, ayyaş falan filan!!
Hayır yaa asıl böyle düşünenler insan değildir ve onlarda insan!!!

enginzz

enginzz

Üye
aynen bu cocuklar bole olmayı hakketmıyor

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt