5800 da e kitap okumak..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
5800 da e kitap okumak..
arkadaşlar öncelikle iyi forumlar... 5800 da okuyabileceğim ekitap ve programı var mi acaba... Bilenler yardımcı olabilir mi..:)

s_uzun

s_uzun

Üye
forumda mevcut 2dk ara bulursun

nalcam22

nalcam22

Üye
adobe readır

xmyx

Üye
bnm şimdiye kadar kullandığım en iyi okuyucu albite reader txt formatını açıyo ama hem hızlı hem gece modu war hemde her kitapta kaldığın yeri kaydediyo mesala bn bu yaz o programla 8 kitap okudum yani yaklşık 5 bin sayfa .d ha eğer pdf okucam diosan adebe reader en iyisi

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
bnm şimdiye kadar kullandığım en iyi okuyucu albite reader txt formatını açıyo ama hem hızlı hem gece modu war hemde her kitapta kaldığın yeri kaydediyo mesala bn bu yaz o programla 8 kitap okudum yani yaklşık 5 bin sayfa .d ha eğer pdf okucam diosan adebe reader en iyisi

Kardeş benim şöyle bir sorunum var pdf okumak istiyorum onun için piçsel smart office kullanıyorum o her pdf yi açıyor ama geçen gün rüya tabirleri indirdim o da pdf ama okumak isteyince belge yüklenemedi diyor...

----------Eklendi @ 12:23:23 ---------- Yazıldı @ 12:21:20 ----------

bu arada benim pdf ve text halinde kitap indireceğim site var mi.. Ben çok düşkünüm kitaplara...

----------Eklendi @ 12:29:49 ---------- Yazıldı @ 12:23:23 ----------

sen kitapları nerden indiriyorsun kardeş söyleyebilir misin...

----------Eklendi @ 12:35:34 ---------- Yazıldı @ 12:29:49 ----------

bu arada albite reader güzelmiş text kitaplar için ideal bir kitap okuyucu... Herşey çok güzel ama birde diğer dosyaları desteklese daha iyi olacak.. Ama text dosyalar için ideal diyebilirim...

mehmettuzun

Üye
txt dosyaları için ideal olan zx reader 2. ötesi yok henüz. selamlar.

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Şimdilik En İyisi Bu

oquz_esen

oquz_esen

Üye
buyrun istediqiniz E-book kitaplarını burdan indirin

ebookindir.net/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt