Nokia C7 İnternet Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 İnternet Sorunu
arkadaşlar tlefonu bugün aldım turkcellden . ve turkcellden aldıgım ıcın turkcell wap turkcell ınternet hedefleri vardı telefonda . benim hattım ise avea olduğu için bunları silip kendim erişim noktası ekledim fakat baglanmadı . neyse sonra format atınca 3 tuşla düzeldi . lakin şimdi tekrar bağlanmıyor . c7 si olanlar ayarları yapmama yardımcı olabilir misiniz çıldırmak üzereyim :ah:ah

----------Eklendi @ 21:53:02 ---------- Yazıldı @ 21:33:06 ----------

tamam arkadaslar knu kılıt yaptm snunda :d:

caglet

caglet

Üye
Bence turkcelli ara diyicektim ama
h.o yaptıysan sorun yok

slant1111

slant1111

Üye
setting wizard'dan yapılıyor zaten ? :hmmm

alkanyakın

Üye
nasıl yaptın anlatırmısın aynı sorun bendede var fakat sett.wizard da oparatör ayarları yok sadece e posta ayarı var türkcell tlfonu olduğu için olsa gerek.bende iki tane c7 var diğeri türkcelden almadığım tlfonda böyle bir sorun yok sett.wizardında opr. ayarıda mevcut diğerinde.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yaptın anlatırmısın aynı sorun bendede var fakat sett.wizard da oparatör ayarları yok sadece e posta ayarı var türkcell tlfonu olduğu için olsa gerek.bende iki tane c7 var diğeri türkcelden almadığım tlfonda böyle bir sorun yok sett.wizardında opr. ayarıda mevcut diğerinde.
avea misin ? Eğer aveaysan ayarların ekran resmlerni çekip koyabilirim :oke:

marmaraisland

Üye
arkadaş bende de aynı sorun vardı turkcel ayarlarını silip aveadan ayarlarını aldım daha sonrada istanbula gittiğimde teli nokia club da versiyon attırdı tamamen turkcell silindi ve hoş geldin avea ayarları he bide bişey sorcam sanırım sende benim gibi turkcell timden aldın sanırım suan senın telde klavuzlar diye bi menü varmı bende vardı fakat versiyon atınca gitti bunun hakkında bilgi olan arkadaş varsa cvp verebilirmi

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
gıtmesı ılgınc ben hard format attıgım halde gıtmemıstı :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...