samsung star android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
samsung star android
arkadaşlar samsung stara android yüklenebilir bi ddüşünürsek yapabiliriz android geliştiricileri yaparsa yapar bence android tema olabilir yada android :aman2::aman2::aman2::aman2:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İmkansız samsung starın işlemcisi onu kaldırmaz ancak android tema yapılır varda zaten oda çok kasar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
:ağlarım::ağlarım:
maalesef bende çok istiyorum.
onurgunay35 in dediği gibi temalar çok ben yükledim çoğunuda felaket kasıyor ya.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
:ağlarım::ağlarım:
maalesef bende çok istiyorum.
onurgunay35 in dediği gibi temalar çok ben yükledim çoğunuda felaket kasıyor ya.

blackaid

blackaid

Üye
starın işlemcisi kaldırmaz sadece android teması yüklenir ama samsung jet ve omnia telefonlarına yükleniyor jete daha uygun normalde bu özellikteki android telefonlar pahalı android yüklemek mantıklı ama ne kadar destekler sorun çıkarırmı denemek gerekir videoları var ekranları kapasitif olsaymış daha güzel olurdu
[video=youtube;4UNXLNeYQ08]http://www.youtube.com/watch?v=4UNXLNeYQ08[/video]
[video=youtube;7FH0WrX-Zok]http://www.youtube.com/watch?v=7FH0WrX-Zok[/video]

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Stara tema yükleyip o kasmayı çekceğine satarsın üstüne bi 100 lira civarı para koyarsın alırsın bi android 350 lira fln güzel androidler mevcut

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
android dediğin s2 gibi olacak. :oke:

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
yha hayır tema pek kasmıyo aslında ben paranoyanın kilere baktım linkler çalışmıyo hem de biz bunu yaparız biraz çalışsak mesela android telefonu olan bi arkadaşımız varsa androidi geliştirip bize sunabilir :oke:

----------Eklendi @ 12:24:52 ---------- Yazıldı @ 12:23:41 ----------

bluetr sen s5233w android mod yazmışsın o nasıl

----------Eklendi @ 12:37:19 ---------- Yazıldı @ 12:24:52 ----------

android geliştiricileri bişey yapsa yani tema olsa pranoyanın var link bozuk bida bişey sorcam 0.facebook da sohbet ayarlasak yani bi programla

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biraz uğraşın yha :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

pRime.

pRime.

Üye
Yok arkadaşım o telefonun donanımı yetmez! 600mhzlik gpulu telefonlar anca çalıştırıyor.

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
abi biraz şey yapsak tema olur mu
:hmmm:oke:

fireman87

fireman87

Üye
Daha temada kasıyorsa yüklemeye calısırsan kimbilir ne olur..

berkcombil

Üye
Yok arkadaşım o telefonun donanımı yetmez! 600mhzlik gpulu telefonlar anca çalıştırıyor.
Evet ayrıca oyun ve uygulama da çalıştırıyor.Yani 600Mhz zar zor çalıştıran bir hız değil.

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
ama tema kasmıyo aslında link felan var mı ? :P::P::P::nono:

FK5896

FK5896

Üye
arkadaşlar bende samsung stara android yüklemeyi düşünüyodum vazgeçtim telefon daha sensörle resimleri değiştirirken kasılıyor.. bence bu telefondan sunabileceğinden fazlasını istemek yanlış..

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
ben yükledim telefon mahvoldu :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
ACE 800MHZ İŞLEMCİYLE ZORLANDIĞI HALDE DEĞİLKİ star wifi ye mi yuklıcen....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt