:tşk: mobilim geç takip ediyorum :) Ben de mobilim erken takip ediyorum :D
-YARINIYOK- Üye Pondusss' Alıntı: mobilim geç takip ediyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de mobilim erken takip ediyorum
Pondusss' Alıntı: mobilim geç takip ediyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de mobilim erken takip ediyorum
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: şikelerinde bogulsunlar emı hepsıne sıcradı ya aman nese herkese ıyı sabahlar bende yatıyım barı Genişletmek için tıkla ... pızzaları gönder ilee yat
pelın_' Alıntı: şikelerinde bogulsunlar emı hepsıne sıcradı ya aman nese herkese ıyı sabahlar bende yatıyım barı Genişletmek için tıkla ... pızzaları gönder ilee yat
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: nedir şu şike meselesi ya ben nba'deki lockout'u merak ediyorum. Ne zaman bitecek?? Genişletmek için tıkla ... benim bir bilgim yok tvden uzak kaldım biraz
Pondusss' Alıntı: nedir şu şike meselesi ya ben nba'deki lockout'u merak ediyorum. Ne zaman bitecek?? Genişletmek için tıkla ... benim bir bilgim yok tvden uzak kaldım biraz
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ben de mobilim erken takip ediyorum Genişletmek için tıkla ... abla gidesin yok ki neden gidiyorsun
-YARINIYOK-' Alıntı: Ben de mobilim erken takip ediyorum Genişletmek için tıkla ... abla gidesin yok ki neden gidiyorsun
coldman41 Üye pelın_' Alıntı: şikelerinde bogulsunlar emı hepsıne sıcradı ya aman nese herkese ıyı sabahlar bende yatıyım barı Genişletmek için tıkla ... boğulsunlar iyi geceler
pelın_' Alıntı: şikelerinde bogulsunlar emı hepsıne sıcradı ya aman nese herkese ıyı sabahlar bende yatıyım barı Genişletmek için tıkla ... boğulsunlar iyi geceler
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: hadin görüşürüz gittim ben Genişletmek için tıkla ... grşz hanımağam gülalee
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: hadin görüşürüz gittim ben Genişletmek için tıkla ... iyi geceler veya iyi uykular desem daha dogru olacak
-YARINIYOK-' Alıntı: hadin görüşürüz gittim ben Genişletmek için tıkla ... iyi geceler veya iyi uykular desem daha dogru olacak
coldman41 Üye Cezzbedici2' Alıntı: hayırlı sahurlar dilerim herkese Genişletmek için tıkla ... teşekkürler teşekkürler
Cezzbedici2' Alıntı: hayırlı sahurlar dilerim herkese Genişletmek için tıkla ... teşekkürler teşekkürler
Elektr0 Üye Cezzbedici2' Alıntı: hayırlı sahurlar dilerim herkese Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı sabahlar abi ----------Eklendi @ 04:42:31 ---------- Yazıldı @ 04:41:45 ---------- Ve bendenizde teknesine atlar yoluna gider herkese hayırlı sabahlar olsun....
Cezzbedici2' Alıntı: hayırlı sahurlar dilerim herkese Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı sabahlar abi ----------Eklendi @ 04:42:31 ---------- Yazıldı @ 04:41:45 ---------- Ve bendenizde teknesine atlar yoluna gider herkese hayırlı sabahlar olsun....
zaza Üye hayirli sabahlar gencler yavas yavas aydinlanmaya basladi dunya neyse ben kacar iyi aksamlar
Necmati Üye zaza' Alıntı: hayirli sabahlar gencler yavas yavas aydinlanmaya basladi dunya neyse ben kacar iyi aksamlar Genişletmek için tıkla ... Yeni uyesin galiba sen
zaza' Alıntı: hayirli sabahlar gencler yavas yavas aydinlanmaya basladi dunya neyse ben kacar iyi aksamlar Genişletmek için tıkla ... Yeni uyesin galiba sen
-YARINIYOK- Üye Necmati' Alıntı: Yeni uyesin galiba sen Genişletmek için tıkla ... Sen gitmemiş miydin peder görmesin
Necmati' Alıntı: Yeni uyesin galiba sen Genişletmek için tıkla ... Sen gitmemiş miydin peder görmesin
-YARINIYOK- Üye Necmati' Alıntı: bende Genişletmek için tıkla ... Sabah erken kalkacağım ve çok yoğun bir gün olacak yemeğide az yedim sahurda yarın nasıl dayanacağım ben
Necmati' Alıntı: bende Genişletmek için tıkla ... Sabah erken kalkacağım ve çok yoğun bir gün olacak yemeğide az yedim sahurda yarın nasıl dayanacağım ben
Necmati Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Sen gitmemiş miydin peder görmesin Genişletmek için tıkla ... Cepteyim