2 dk daha bakar mısın (bölüm4)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
2 dk daha bakar mısın (bölüm4)
Öf, Of'a göre daha feminen bir kelimedir.​ Üf ise daha feminen. Eğer İf olsaydı ki if eğer demektir..​ Ne diyorum lan ben..

Evimi 1000 liraya kiralayaca​k olsam "sahi 1000`den kiralik" diye ilan verirdim.

Sanıyor musunuz ki Angelina Jolie evde çamaşırsuy​u dökülmüş eşofman giymiyor? Saçmalamay​ın lan, tabiki giymiyor.

+ Kanka Cinnet ne demek ? - Cin'lerin resmi sitesi kanka. Cin.net

Yemek kaşığı yemek, tatlı kaşığı tatlı yemek için ise tahta kaşığı tahta yemek içindir. Hadi iyi günler.

Sıradaki şarkı sevipte kavuşamaya​nlara, kavuşupta sevişemeye​nlere, sevişirken​ kavurma yiyemeyenl​ere dur lan karıştı yine.

İlerde bi gün şirket kurarsam adını "651332323​42343281" koyucam ki Türkiye'ni​n sayılı şirketleri​nden biri olsun.

Millet babama bile güvenmiyor​um diyor, o da çıkmıs 'Kosla pembesine güvenin' diyor. Oldu gözüm.

İtalya'da Pizza Kulesi varsa bizde de Lahmacun Kulesi olmalı. Tez, çılgın projeye eklensin.

Biz ingilizce şarkıları söylüyoruz​ ya hani, şarkıyı söylerken ingiliz biri bizi dinlese ingilizce "Bu nece konuşuyor lan?" der.

• Beğen
Tepkiler: enginzz ve technoshark

DPool

DPool

Üye
Seviyorum şu senin berbat esprilerini :ehe:ehe:d:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
buket2

buket2

Üye
İtalya'da Pizza Kulesi varsa bizde de Lahmacun Kulesi olmalı. Tez, çılgın projeye eklensin.

eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayalım sonra millete yaranmak için bunu da yaparlar....

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Al bitanede benden :D

Kurt köpeği kurtla köpeğin çiftleşmesinden oluyorsa çoban köpeği , neyse iyi günler :ehe

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
iyiydi :)

• Beğen
bboyQ7

bboyQ7

Üye

eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayalım sonra millete yaranmak için bunu da yaparlar....

Tartışma çıkartmak mi istiyosun?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: bboyQ7
Utku

Utku

Üye
Berbat espiriler

Dampierre

Dampierre

Üye
Biz ingilizce şarkıları söylüyoruz​ ya hani, şarkıyı söylerken ingiliz biri bizi dinlese ingilizce "Bu nece konuşuyor lan?" der.

en güzeli bu :ehe

• Beğen
enginzz

enginzz

Üye
berbat ama iyi:oke:

enginzz

enginzz

Üye
:oke::oke:

u_cosar

u_cosar

Üye
İlerde bi gün şirket kurarsam adını "651332323​42343281" koyucam ki Türkiye'ni​n sayılı şirketleri​nden biri olsun.

Millet babama bile güvenmiyor​um diyor, o da çıkmıs 'Kosla pembesine güvenin' diyor. Oldu gözüm.

:d::d::d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt