Ramazan ayı Kur'an hatmine var mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
    Konu Sahibi
Ramazan ayı Kur'an hatmine var mısınız?
........
ihtiyaç hissedilmedi, iptal edildi.
Allaha emanet olun.
sevgiyle kalın.

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
    Konu Sahibi
sanırım bu konuyu yanlış yere açtım. ramazan konusu forumun en üst bölümüne açılmış, konuyu açarken farkedemedim. üzgünüm.
sevgili yönetici kardeşler, mümkünse bu konuyu ilgili bölüme taşımanız mümkün mü acaba?
şayet oraya taşındıktan sonra da ilgi gösteren olmazsa konunun silinmesini hassaten istirham ederim o zaman sizlerden.
saygı ve muhabbtler.

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
    Konu Sahibi
artık umudumu kaybettim. demek ki buradaki arkadaşlar bir hatim için hiçbir ihtiyaç hissetmediler. yönetici arkadaşa mesaj attım, geriye dönüş bile yapmadı. öyle olsun arkadaşlar, Allaha emanet olun.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
katılmayı isterim ama nasıl olacak

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
    Konu Sahibi
katılmayı isterim ama nasıl olacak

sevgili kardeş, başka bir teknoloji sitesinde bir arkadaş ramazan ayı münasebetiyle açmıştı hatim konusunu... ki, o site üye sayısı itibariyle bu sitenin beşte biri kadar bile değildi. ve konu açıldığında öyle bir talep oldu ki bir gün içinde tam üç tane hatim dağıtımı yapıldı.

sora buraya baktım, araştırdım, hiç kimse böyle bir konu açmamıştı. bu bir rahmettir, berekettir, huzurdur dedim, açtım böyle bir konu... takriben üç gün bekledim. ne bir ses ne bir nefes derler ya öyle oldu. bir Allah'ın kulu ilgi göstermedi. yönetici kişiye özel mesaj attım. geri dönüş için tenezzül bile göstermedi arkadaş. doğru büyük bir sükut-i hayale uğradım. ve konuyu iptal ettim.

geç kalmış olsanız da teşekkür ederim güzel kardeşim. Allah sizden razı olsun. ben şahsen umudumu kaybettim, vazgeçtim. eğer üç beş kişiden hiç olmazsa bir talep gelmiş olsaydı devam edebilirdik... olmadı yarınıyok kardeşim, maalesef!

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

sevgili kardeş, başka bir teknoloji sitesinde bir arkadaş ramazan ayı münasebetiyle açmıştı hatim konusunu... ki, o site üye sayısı itibariyle bu sitenin beşte biri kadar bile değildi. ve konu açıldığında öyle bir talep oldu ki bir gün içinde tam üç tane hatim dağıtımı yapıldı.

sora buraya baktım, araştırdım, hiç kimse böyle bir konu açmamıştı. bu bir rahmettir, berekettir, huzurdur dedim, açtım böyle bir konu... takriben üç gün bekledim. ne bir ses ne bir nefes derler ya öyle oldu. bir Allah'ın kulu ilgi göstermedi. yönetici kişiye özel mesaj attım. geri dönüş için tenezzül bile göstermedi arkadaş. doğru büyük bir sükut-i hayale uğradım. ve konuyu iptal ettim.

geç kalmış olsanız da teşekkür ederim güzel kardeşim. Allah sizden razı olsun. ben şahsen umudumu kaybettim, vazgeçtim. eğer üç beş kişiden hiç olmazsa bir talep gelmiş olsaydı devam edebilirdik... olmadı yarınıyok kardeşim, maalesef!

ben görmemiştim. 3 kiriyle olursa yapalım :)

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
    Konu Sahibi
ben görmemiştim. 3 kiriyle olursa yapalım :)

siz bu konuyu bi takip edin ponduss kardeş, şu ana kadar üç kişi olduk. bi bakarsınız çıkar inşaallah yine bi kaç kişi daha. çıkmayan can da ümit varmış derler, olur mu olur. inşaallah diyelim.
konuyu görmemenizi tabii karşılıyorum, çünki yönetici arkadaşlar yeni mesajlar butonuna tıklayınca dini konuların görülmesi konusunda gerek duymamışlar ki bu kategori içinde yer alan konular orada gözükmüyor maalesef. adam diğer bölümlerde açtığı kıytırıktan bir konusu bile gözükürken bu kategoride açılan konuları ancak tesadüf eseri, şansa görülebiliyor maalesef.

bu vesileyle sevgili peygamber efendimizin bir hadis-i şerifini burada nakletmezsem olmaz!

"din garip geldi, garip gidecek!"

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
takip edeceğim konuyu elimden geldiği kadar ama mobilden giriyorum ben

caglet

caglet

Üye
Beyfendi... çok doğru ve güzel birşey yapıyorsunuz fakat teknoloji sitesinde hatim indirmeyi isteyecek çok kişi bulacağınızı sanmam en azından bu yola sanmam etraftan esten dosttan beraber belki olur ama internet yoluyla yapılacağını pek sanmıyorum.. Ama umarım talep artar.. 3 gündede ümidinizi yitirmeyin bekleyin.. ayrıca yöneticilerimiz her konuda geri dönüş yaparlar sabırlı olun.. Çok meşgul olsalar şimdi meşgulum yarın sakın kafayla bakıyım derler.. Lütfen hemen önyargılı olmayın ayrıca bi küçük olaylada hemen herşeyin geneli hakkında kararlar vermeyin bence..Hayırlı ramazanlar

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
    Konu Sahibi
Beyfendi... çok doğru ve güzel birşey yapıyorsunuz fakat teknoloji sitesinde hatim indirmeyi isteyecek çok kişi bulacağınızı sanmam en azından bu yola sanmam etraftan esten dosttan beraber belki olur ama internet yoluyla yapılacağını pek sanmıyorum.. Ama umarım talep artar.. 3 gündede ümidinizi yitirmeyin bekleyin.. ayrıca yöneticilerimiz her konuda geri dönüş yaparlar sabırlı olun.. Çok meşgul olsalar şimdi meşgulum yarın sakın kafayla bakıyım derler.. Lütfen hemen önyargılı olmayın ayrıca bi küçük olaylada hemen herşeyin geneli hakkında kararlar vermeyin bence..Hayırlı ramazanlar

sevgili caglet, başka bir konu içinde şahsıma seslenirken ki hitap şeklinize bakılırsa burada kızgın ve hizaya getirici tavrınızı sezinlemek zor olmuyor kardeş!
eğer teknolojiyi takip eden kişilerin maneviyat ve moral değerler gibi bir kaygısı, yönü, cephesi yok diyorsan lafım yok, başım gözüm üstüne kardeşim, saygı duyarım. ne ki ben bir müslüman olarak olabileceğine kanaat getirerek böyle bir densizlikte(!) bulundum, haddimi aştım belki... bilmiyorum neyse, mesele de kalmadı zaten. bunları yazmamın sebebi konuyu devam ettirmek değil, şahsınıza cevap vermemiş olmak gibi nezaketsizliğe düçar olma endişesiydi. sürç-i lisan ettikse affola!

caglet

caglet

Üye
sağol seçkin abi..

mstf_l

mstf_l

Üye
4 olduk:)

xclark

xclark

Üye
bende katılırım...

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
    Konu Sahibi
geçen yıl açmıştım bu konuyu, büyük bir umutla...
sükut-i hayale uğradım ne ki...
bi kaç arkadaşımız ilgi gösderdi, ama yetmiyor maalesef.

kıytırıktan bir s3 konusu açsaydım yüzlerce kişi dalıverirdi içine eminim,

yok arkadaşlar, burada o canlılık, o ilgi, o alaka yok.

üzgünüm ama böyle maalesef!

geçen yıl zikretmiş olduğum hadisi şerifi tekrar yazayım müsaadenizle...

"bu din garip geldi, garip gidecek!"

Üst Alt