Bada blow test edildi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zalost

Üye
    Konu Sahibi
Bada blow test edildi..
Uygulamayı pocket cake for bada üzerine spooflayınız. Yalnız dosya içindeki applist uygulamasını kullanın. XXJK2 üzerine güncellenmiş S8530XEJL4 sürümü ile sorunsuz çalışmakta..

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
herkeste bu sürüm olacağını zannetmiyorum XXJID yada XXJJ9 sürümüne uygunmudur??

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
daha öncede denemiştim uygulamanın simgesi çıkıyor aynı saniye içinde geri atıyor..son çare satın almak oldu napalım :s

caglet

caglet

Üye
Badada cok ılgınc bı ısletım sıstemıymıs haa...

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
Arkadaşım bada sistemi daha acemi ve acemi olmasına rağmen mükemmel ilerliyor ilerleyen zamanlarda andoroide kafa tutacaktır..
Badada cok ılgınc bı ısletım sıstemıymıs haa...

guro123456

Üye
berbat bir uygulama sozde bisey yapmaya calismislar ugrasmaya degmez

Utku

Utku

Üye
çalışıyorsa:tşk:

eLZeM34

Üye
Dokunmatiği biraz daha hızlı algılasa daha iyi sonuç verebilirdi. Yalnız pek para verilip satın almaya değecek bir uygulama değil.

HooMie

Üye
Arkadaşım bada sistemi daha acemi ve acemi olmasına rağmen mükemmel ilerliyor ilerleyen zamanlarda andoroide kafa tutacaktır..
Android sabit kalıp bada ilerlemeye devam ederse anca 1 yıl sonra kafa tutabilir ki android bada dan çok daha hızlı ilerlemekde

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
android geçmişiyle bada geçmişini bir tutamazsın arkadaşım bunu ilerleyen zamanda hatırlamaya:oke: çalış
Android sabit kalıp bada ilerlemeye devam ederse anca 1 yıl sonra kafa tutabilir ki android bada dan çok daha hızlı ilerlemekde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt