symbian^3 sertifika alınan ve çalışan siteler paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

empereur

Üye
    Konu Sahibi
symbian^3 sertifika alınan ve çalışan siteler paylaşalım
arkadaşlar herkes bu problemden muzdarip yeni çıkan veya çalışan sertifika sitelerini paylaşalım

hakansnet

Üye
yok mu ):

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bence anna gelene kadar çin annasını kurun orda sertifika istemiyor.

aras248

aras248

Üye
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days

bir haftadır bu hatayı veriyor opda..nasıl alıcağım ordaki sertifikamı?

bilgili_bilgili

Üye
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days

bir haftadır bu hatayı veriyor opda..nasıl alıcağım ordaki sertifikamı?

çince olan siteye gir veriyor

bunu dene

SAIPAN BELGESİ yazan yere tıkla sonra

"Ben bir sertifikaya sahip" yazan yere tıkla kullanıcı adı ve şifreni gir sertifikaların çıkacak oradan indir

aras248

aras248

Üye
dostum çok teşekkür ederim

yakamoz79

Üye
ARKADAŞLAR ŞU AN ÇALIŞAN SERTİFİKA SİTESİ VARMI?:hmmm

exalted55

exalted55

Üye
alın arkadaşlar ben yıllar
dır bu siteyi kullanıyorum hiçbir problemim olmadı üye olma derdim de yok. tavsiye ederim.

gvz123

gvz123

Üye
alın arkadaşlar ben yıllar
dır bu siteyi kullanıyorum hiçbir problemim olmadı üye olma derdim de yok. tavsiye ederim.

:hmmmkardeş bu siteden nasıl aldınız bi türlü anlıyamadım ben defalarca denedim hep 12 saat falan diyor 12 saat sonra tekrar giriyorum yine aynı sayfa çıkıyor.
madem sertifika almışsın şu işin püf noktasını bize anlatıver.

exalted55

exalted55

Üye
:hmmmkardeş bu siteden nasıl aldınız bi türlü anlıyamadım ben defalarca denedim hep 12 saat falan diyor 12 saat sonra tekrar giriyorum yine aynı sayfa çıkıyor.
madem sertifika almışsın şu işin püf noktasını bize anlatıver.

Sabah sabah güldürdün beni arkadaşım sağol. IMEI ni 12 saat sonra tekrar gir bu sefer direk indirme linklerini verecek. Hala problem oluyorsa google çeviriyi kullanarak türkçe kullanabilirsin arkadaşım.

mila

Üye
Şuan siteler vermiyor. cer.s603rd.cn önceden kayıtlı olan imei lere veriyor. Ama ilk defa alacak olanlara vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt