Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
evet mobildeyim :(

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Elektr0

Elektr0

Üye
as hoş geldin Pondusss

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
var yanımda duruyor masaüstü :)

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Demekki mobil daha çok hoşuna gidiyor :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Amca'mı kaybettim abla mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin... ne yapacagımı bilmiyorum şuan resmen hayattan kopmuş durumdayım....

dua etmekten başka bi çaren yok kardeşim başın saolsun :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Ölmek demek kaybetmek değildir sadece buluşmak için ayrılmaktır

• Beğen
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Amca'mı kaybettim abla mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin... ne yapacagımı bilmiyorum şuan resmen hayattan kopmuş durumdayım....

----------Eklendi @ 00:55:30 ---------- Yazıldı @ 00:54:48 ----------

Allah razı olsun abi dostlar sağolsun...

Canım başın sağ olsun bilmiyordum kusura bakma ama kendini yıpratma sonuçta ölüm bizim için sadece bol bol dua et bak ne güzel mübarek ayda emanetini teslim etmiş herkese nasip olmaz amcan için üzülmen hiç bir şey ifade etmez yapman gereken tek şey dua mekanı cennet olsun

• Beğen
Nef'i

Nef'i

Üye
Amca'mı kaybettim abla mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin... ne yapacagımı bilmiyorum şuan resmen hayattan kopmuş durumdayım....[/SIZE]

[/COLOR]
Allah rahmet eylesin
üzülme kardeşim bu da hayatın bir parçası,onun hayatı sonlanmış değil sadece kısa bir süreliğine göremeyeceksin ,bu dünya geçici o kalıcı dünyaya göçtü ,üzülme lütfen

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
bilmiyorum her an dua ediyorum...Allah Kabul eder inş...

Nef'i

Nef'i

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

----------Eklendi @ 00:55:30 ---------- Yazıldı @ 00:54:48 ----------

Allah razı olsun abi dostlar sağolsun...

geçmiş olsun. :ağlarım:

Elektr0

Elektr0

Üye
Zaman'ın geçmedigi anlardan olsa gerek...!!!

----------Eklendi @ 01:03:35 ---------- Yazıldı @ 01:02:08 ----------

Allah Razı olsun sizlerdende

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Zaman'ın geçmedigi anlardan olsa gerek...!!!

Sen kendini kaybedersen ailen çok üzülür senin babana destek olman lazım onun 40 yıllık kardeşi seninse 20 yıllık amcan kimin teselliye daha çok ihtiyacı var sence?

Elektr0

Elektr0

Üye

Sen kendini kaybedersen ailen çok üzülür senin babana destek olman lazım onun 40 yıllık kardeşi seninse 20 yıllık amcan kimin teselliye daha çok ihtiyacı var sence?

Dogrusun o yüzden bugün hiç uyumadım uyumayıda düşünmüyorum ... hep işlere yumuşlara koştum bazen kendini köşelere çektim hıçkıra hıçkıra ağladım ... ağlayan birini görünce hiç dayanacak gücüm kalmıyor...

Üst Alt