Kediden İnsanlık Dersi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
Kediden İnsanlık Dersi
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde bir erkek sokak kedisi, otomobilin altında kalarak ölen dişinin başından saatlerce ayrılmadı.

Dün akşam saatlerinde Bağlık Mahallesi Aktaş Sokak'taki çöp konteynerinin etrafında yiyecek arayan iki kediden biri, yolun karşısına geçerken otomobilin altında kalarak öldü. Erkek kedi, yolun ortasında ölen dişi kedinin başında durup uyanmasını bekledi.

Daha sonra da koklayarak uyandırmaya çalıştı. Bir süre etrafında dolaştıktan sonra geriye çekilen kedi, uzun süre yol kenarında bekledi. Kedinin, telef olan hayvanın başında saatlerce beklemesi görenleri duygulandırdı.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
daha önce de bi kedi böyle bi şey yapmıştı. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dafny
futbol123

futbol123

Üye
insanlar ders almalı hayvanlardan ama nerde hayvan kadar olmuyorlar.Gecen gün bir teyze ayağını burkmuştu okadar insan gecti bir yardım eden olmadı be yazıklar olsun ben hemen gittim yardım etmeye çok teşekkür etti bana teyze insanlar insana yardım etmiyorlarki hayvana yardım etsinler

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ay canım ya :(

Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
insanlar ders almalı hayvanlardan ama nerde hayvan kadar olmuyorlar.Gecen gün bir teyze ayağını burkmuştu okadar insan gecti bir yardım eden olmadı be yazıklar olsun ben hemen gittim yardım etmeye çok teşekkür etti bana teyze insanlar insana yardım etmiyorlarki hayvana yardım etsinler
Aferin sana :) örnek ol

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

maşallah :oke:

'Patron

'Patron

Üye
yazıkk.. :/

• Beğen
Utku

Utku

Üye
:hmmm

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Bizimde böyle kedilerimiz vardı küçük bir kedi yavrusu bulmuştuk hayvan hastaydı öleceğine yakın diğer kedilerimizden biri gitti başında sürekli onu diliyle temizlemeye başladı ölüncede başında bekledi bir sağa birde sola gidiyordu Allah keşke onlardaki merhametten birazda bazı insanlara verse.

• Beğen
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
resmi görünce gözlerim doldu hayvanlara kıyamıyorum özelliklede kedilere hiç :(

lolaman

lolaman

Üye
Herkes demiş insanlar örnek alsın o kediyi ezen adama birşey dememişsiniz ama?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Herkes bir şey demişte kedilerin bile insanlara ders vereceği bir durumda olduğumuz kimse belirmemiş.Çok yazık insanoğlu kötü yola düşmüş...

nokia_belle

nokia_belle

Üye
hortlatılmış bir konu yine:)

Emirkan S

Emirkan S

Üye
Bazı İnsanların Yapmadığı Şeyleri Bir Hayvan Yapıyor :alkis Dafny Konu İçin Teşekkürler Eline Sağlık ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...