Hahhahhah :D Şimdi gelde koyma hacı napayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4

mcnpl4

Üye
hayatta en cok korktugum seylerden biri de zeki kizlardir.. Bi erkegi kullanmasini cok iyi bilirler..

cardanadam

cardanadam

Üye
konu benimle ilgili açılmış kapanmasın şimdilik muhabbet ediyoruz sonra kapatırsınız

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gereksiz mesajlar bolumu oldugu icin kapanmaz zaten..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ortasi var olmaz mi:D ama aptallari daha guzel oluyo:ehe benim konustuklarim laf sokmakta basarili tipler.. Argodan fln cekinmiyorlar ama asiri da degiller.. Boylelerini severim..

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Adamda haklı gece gündüz burdasın arkadaş :d:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:d:

cardanadam

cardanadam

Üye
anlaşılan senin hoşuna gidiyor kızlardan argo laf yemek

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yok oyle degil ben baska kizlara sovduruyom:naughty: isimi goruyorum ara sira

----------Eklendi @ 22:12:01 ---------- Yazıldı @ 22:09:08 ----------

hem daha samimi oluyolar.. En azindan yapmacik degil..

cardanadam

cardanadam

Üye
neyse ben şu anda eski şehire gidiyorum oradanda denizliye geçecem şebeke değiştirirken geç yüklüyor hem internet radyo hemde fm verici operayıda unutmamalı kim demiş bu telefon kasıyor diye tıkır tıkır çalışıyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kasma yokda oyun uygulama destegi sunmuyolar bnm sorunum o..

cardanadam

cardanadam

Üye
acele etmeyin sistem bir otursun ydrine ne oyunlar ne uygulamalar çıkar nokia acele etti bu telefonu çıkartmakta ama mecbur kalmıştı rakipler bir bir yeni telefonlar çıkartıyordu kan kaybetmeye başlamıştı şu anda x6 nın en son sürümü 32 mi ben sattığımda en son 32 yüklemiştim her ay güncelleme çıkıyordu n8 de aynı olacak yanlız biraz sabır gerekiyor anna çıkacak anna belle arası belleye geçiş güncellemeleri çıkacak nokiada farkında bu güncellemeler yüklü çıkması gerektiyinin zor günler geçiriyor bu aralar bizim yapmamız gereken sabretmek sizce nokia istermi malı kötü olsun

----------Eklendi 04.08.2011 @ 00:01:02 ---------- Yazıldı 03.08.2011 @ 23:56:54 ----------

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum dağların arasından geçiyoruz şebeke gidip geliyor boyna ben gıcık olmaya başladım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
istemez ama ben bu konularda pek sabirli olamam.. Cok cabuk sklrm surekli yenilenmesini isterim hele ki son yayinlanan belle videosundan sonra sabirsizlaniyorum:) anna suan hazir ama hala sunmadilar.. Bitmis biseyi neden bekletirler anlamam.. En azindam samimi bi aciklama yapsinlar biz bas cavusun essegi degiliz ya..:horse:

cardanadam

cardanadam

Üye
n8-01 ler çıkacak yakında anna yüklü onlar satılmaya başlayınca gelecek ağustos 15 den sonra yani 2011 3. Çeyrek

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bizim belle konusunda guzel bilgiler duyuyorum hadi hayirlisi.. Telefonun hakkini vercekler sonunda.

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Sohbet koyulaşmış arkadaşlar iyi geceler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
saol admin abi:ehe

Necmati

Necmati

Üye
Patron' :sukur::sukur::sukur:

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
yapmayın buunu :cool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt