bada nın yükleme dosya uzantısı ne ?

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
bada nın yükleme dosya uzantısı ne ?
android apk
symbian sis
badanın ne acaba ?

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
öyle bir uzantı yok sadece temalarda .smt ve widget lerde başka bir şey var oyun ve diğer uygulamalarda yok bende yeni ögrendim fullwar isimli arkadaş çok şey biliyor ona sorabilirsin bana çok yardımcı oldu saolsun

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yok mesela 4shared de arama yapıcam nasıl olucak mesela yazıyorum
ringodroid.apk çıkıyor...

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
yanlış anladın samsung da yok kardeş diğerlerinde var haklısın samsung da sadece tem için smt ve winget için wgt var bu kadar bunları harici şekilde yüklersin ama oyun yada programı paketlenmiş şekilde yükleyemezsin

adelante55

adelante55

Üye
belgelerimdeki kies download dosyasına bakarsanız orada görürsünüz uzantısını ".app" diye geçiyor

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
.app mi :hmmm

ayhan2000

ayhan2000

Üye
app ve img dosyaları yanı ıso

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
4 shared arıyorum mesela

racing thunder apk 4shared yazdımm googla geldi

bada için ne yazcam ?
racing thunder ___ 4shared :hmmm

fullwar

fullwar

Üye
Aslında Bada'da bir çok uzantı var. .app .wgt .smt gibi. Fakat senin demek istediğin direk o sisteme göre uyarlanmış ve çalıştığında direk yüklenen dosyalar. Bada'da ise işler biraz değişik. Uygulamalar Samsung Apps üzerinden yükleniyor. Yani direk olarak setupları yok. Setuplı olarak yükleyebileceğin uygulamalar .jar yada .jad yani Oracle Java tabanlı uygulamalardır. Uygulamaları alternatif olarak ise Spoof yöntemiyle yükleyebilirsiniz. Spoof için telefona firmware atmanız gereklidir.

Edit: zaferutkuarslan teşekkürler. 3-5 bildiğimiz kadar işte.

furkey

Üye
arkadaşım spoof konusuna bakarsan görüceksin yapamazsan özelden gel yardım ederim ve genel olarak .img sürümünde ama öyle gelişigüzel yüklenmiyor...

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Aslında Bada'da bir çok uzantı var. .app .wgt .smt gibi. Fakat senin demek istediğin direk o sisteme göre uyarlanmış ve çalıştığında direk yüklenen dosyalar. Bada'da ise işler biraz değişik. Uygulamalar Samsung Apps üzerinden yükleniyor. Yani direk olarak setupları yok. Setuplı olarak yükleyebileceğin uygulamalar .jar yada .jad yani Oracle Java tabanlı uygulamalardır. Uygulamaları alternatif olarak ise Spoof yöntemiyle yükleyebilirsiniz. Spoof için telefona firmware atmanız gereklidir.

Edit: zaferutkuarslan teşekkürler. 3-5 bildiğimiz kadar işte.

fullwar herşey için saol bence çok şey biliyorsun :oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

Üst Alt