Galaxy Ace'de ya da Gio'da android 2.3.3 deneyen oldumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace'de ya da Gio'da android 2.3.3 deneyen oldumu
arkadaşlar deneyen varsa bi ekran görüntüsü yada video atabilirmi rica ediyorum

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ben samsung servisinide aradım 2.3 şu an yokmuş bu cihazlar için o samfirmware dekiler beta versiyonu ve çok şarj götürüyo

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
arkadaşım ben denedim batarya simgesi fln değişti daha küçük daha güzel oldu...bildirimlerdeki gps simgesi fln değişti..yalnız aveanın internet paketini yaptım telefondan internete girince batarya çok çabuk azalıyo bi önceki sürümde hiç internete girmemiştim ondada öyleyse bilemem..telefonun rami 279 mb oldu hızı iyi uygulamalar sorunsuz çalışıyo...gözlemlerim bu kadar daha merak ettiğin sormak istediğin soru olursa yardımcı olmaya çalışırım:oke:

gitaristcocuk

gitaristcocuk

Üye
    Konu Sahibi
ya sağol iyi güzelde bi video çekip atsan fotoğrafta olur bide bu ram kullanımı artmış diyolar aslı var mı acaba ?
arkadaşım ben denedim batarya simgesi fln değişti daha küçük daha güzel oldu...bildirimlerdeki gps simgesi fln değişti..yalnız aveanın internet paketini yaptım telefondan internete girince batarya çok çabuk azalıyo bi önceki sürümde hiç internete girmemiştim ondada öyleyse bilemem..telefonun rami 279 mb oldu hızı iyi uygulamalar sorunsuz çalışıyo...gözlemlerim bu kadar daha merak ettiğin sormak istediğin soru olursa yardımcı olmaya çalışırım:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt