lg optimus 3d türkiyeye ne zaman gelecek ve fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m.sami

m.sami

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus 3d türkiyeye ne zaman gelecek ve fiyatı
arkadaşlar optimus 3d ne zaman türkiyeye gelecek ve satış fiyatı ne kadar olacak bir bilgisi olan var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

mami24

mami24

Üye
lgye elim bir türlü gitmiyor neden acaba bende bilmiyorum şu optimus black i 500 e verseler almam heralde:)))

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu telefonda emin misin?
Bi de htc 3d evo'ya bak. Çift çekirdek falan. Super özellikler var. 1 2 aya kadar gelir. Htc kalitesi de var.:oke:
biraz araştır bence.

----------Eklendi @ 00:57:46 ---------- Yazıldı @ 00:57:19 ----------

arkadaşlar optimus 3d ne zaman türkiyeye gelecek ve satış fiyatı ne kadar olacak bir bilgisi olan var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

ne zaman geleceğini bilmiyorum. :oke:

m.sami

m.sami

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonda emin misin?
Bi de htc 3d evo'ya bak. Çift çekirdek falan. Super özellikler var. 1 2 aya kadar gelir. Htc kalitesi de var.
biraz araştır bence.

aslında ikiside güzel çıktıkları zaman hangisini alacağımı bilmiyorum

fireman87

fireman87

Üye
bu telefonda emin misin?
Bi de htc 3d evo'ya bak. Çift çekirdek falan. Super özellikler var. 1 2 aya kadar gelir. Htc kalitesi de var.:oke:
biraz araştır bence.

----------Eklendi @ 00:57:46 ---------- Yazıldı @ 00:57:19 ----------

ne zaman geleceğini bilmiyorum. :oke:

Optimus 3D kaç çekirdekli ? Özellik olarak ikisini ayıran tek faktör evo;'da android 2.3 ginger bread var optimus 3D'de ise 2.2 froyo'ki ağustos sonunda güncelleştirmesi var.. Ben fiyat olarak 1500 civarıdır diye tahmin ediyorum hocam.. Eğer bütçen varsa 3D keyfini gözlüksüz bi şekilde yaşamalısın. Bir sitede inceleme videolarını izledim Optimus 3D daha önce hiçbi telefonda kullanılmayan bişey kullanmış oda 1GB ddr2 ram, daha önce hiç bi telefona ddr2 ram takılmadı.. Bildiğin bilgisayar rami yani.. Ayrıca kusura bakmayın 3D'de LG'nin üstüne tanımam televizyonunu kullanıyorum 3D dediğinizde LG bana göre bir numara, telefondada umarım aynı şeyi yapmıştır..

m.sami

m.sami

Üye
    Konu Sahibi

Optimus 3D kaç çekirdekli ? Özellik olarak ikisini ayıran tek faktör evo;'da android 2.3 ginger bread var optimus 3D'de ise 2.2 froyo'ki ağustos sonunda güncelleştirmesi var.. Ben fiyat olarak 1500 civarıdır diye tahmin ediyorum hocam.. Eğer bütçen varsa 3D keyfini gözlüksüz bi şekilde yaşamalısın. Bir sitede inceleme videolarını izledim Optimus 3D daha önce hiçbi telefonda kullanılmayan bişey kullanmış oda 1GB ddr2 ram, daha önce hiç bi telefona ddr2 ram takılmadı.. Bildiğin bilgisayar rami yani.. Ayrıca kusura bakmayın 3D'de LG'nin üstüne tanımam televizyonunu kullanıyorum 3D dediğinizde LG bana göre bir numara, telefondada umarım aynı şeyi yapmıştır..

telefon çift çekirdekli özellikleri de benim pcyi geçti geçecek

nonamex

Üye
LG en guzel cihazlarini turkiyeye getirmiyor nedense..Optimus Black falan getirdigine seviniyorum..

m.sami

m.sami

Üye
    Konu Sahibi
inşallah gelirde alırız

şazenuş

şazenuş

Üye
ben olsam lg alırdım.mükemmel nova ekran var.

fireman87

fireman87

Üye
Optimus black'te nova ekran var hocam, 3D'de daha gelişmiş kaliteli bi özellik kullanmışlar..

Ocean258

Ocean258

Üye
lgye elim bir türlü gitmiyor neden acaba bende bilmiyorum şu optimus black i 500 e verseler almam heralde:)))

benımde on yargım vardı 2 ay once optimus black aldım. cok memnunum kardes gercekten yapmıs adamlar en ufak bı sorunla karsılasmadım şarj suresi,tasarımı, hızı super.. ben 3g goruntude cok kullanıyorum on kamerası 2.0 .. oda cok ısıme yarıyor.. bence bu kadar on yargılı bakma.. ıyı telefon yapmaya baslamıs adamalr

Masha

Masha

Üye
LG Optimus Black'ten sonra 3D keyfini gözlüksüz piyasaya sürüyor. Ekran kalitesi ve Nova Display ekranı beni cezbeden özellikleri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt