Fieldrunners HD v1.03 [Android]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
retis

retis

Üye
    Konu Sahibi
Fieldrunners HD v1.03 [Android]

400 seviyesi ve 4 savaş üzerinden, yüksek çözünürlüklü grafiklerle kulenizi koruyun

Fieldrunners HD Os 2.2 veya üstü bir telefon gerektirir, tabletlerle uyumlu değildir

Boyut: 38.85 mb.

Fileserve

Turbobit

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR ve Nicotine34

Nicotine34

Nicotine34

Üye
Merhaba,

Bu tür oyunları seven biri olarak çok teşekkür etmek istiyorum.
Galaxy S 2 de çalıştı.

Saygılar
Erkan

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
eline sağlık :oke:

paganini58

paganini58

Üye
teşekkürler...

61semih

61semih

Üye
deniyecegğim

kahide

Üye
T10'da yüklenemedi. :bilmm

tatalanya

tatalanya

Üye
android 2.2 de çalışmaz mı acaba ?

61semih

61semih

Üye
hayu 4 bolumunude astım 50 yi ama klasık mod dısında kı modlar aktıf olmuyor aktıf olması ıcın ne yapmak gerek demo surumu mu by yoksa?

Nicotine34

Nicotine34

Üye
hayu 4 bolumunude astım 50 yi ama klasık mod dısında kı modlar aktıf olmuyor aktıf olması ıcın ne yapmak gerek demo surumu mu by yoksa?

Bende diğer kapalı olan 3 haritadan 2 si acıldı son 1 tane kapalı var, bölümler 100 den oluşuyor bitirince bir sonraki acılıyor. Acılanı bitirince bir diğeri acılıyor.

Saygılar
Erkan

61semih

61semih

Üye
Bende diğer kapalı olan 3 haritadan 2 si acıldı son 1 tane kapalı var, bölümler 100 den oluşuyor bitirince bir sonraki acılıyor. Acılanı bitirince bir diğeri acılıyor.

Saygılar
Erkan
bende harıtalarda sıkıntı yok 50.levelden sonra acıldı harıtalar fakat oyun modları acılmadı.harıta dıye kastettıgın oyun modumu yoksa.bırde 100 cok zor ya easy de bıle :)

coacoa

Üye
ideos x5 açtı harika telefon zaten bu paraya cok memnunum

tengri_idikut

Üye
Galaxy Gio da çalışıyor.Güzel oyun, bu tarz oyunları seviyorsanız bir de Grave defense ı deneyin. Gio da çalışıyor.

mreren38

mreren38

Üye
Galaxy Fitte çalışıyor. Ayrıca oyun mükemmelin bir üstü. Teşekkürler (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt