Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabırla izleyin !!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva
Üye
Konu Sahibi
Sabırla izleyin !!!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sabırla sonuna kadar ızleyın diyeceksınız cok şaşıracaksınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
böyle bı sevgiliniz varmıs dusunsenıze
bıgun uyanıyorsunz angelına jolıe olms
bir gün jennifer.))))))))))))
bu hiç bir şey yaşlı bi kadını 20 yaşına getiriyorlardı,o kadar çok makyaj yaptılar ki kadının yüzünde tabaka haline gelip maske oldu
ama fazla makyaj cilt kanseri yapıyormuş
Tuba.Erva
Üye
Konu Sahibi
kalem cekmekten baska bısey yapmam ama bunu görunce o kız bu hale geldıyse ben ne hale gelırım dıye merak sardım püf noktalarına
bu hiç bir şey yaşlı bi kadını 20 yaşına getiriyorlardı,o kadar çok makyaj yaptılar ki kadının yüzünde tabaka haline gelip maske oldu
ama fazla makyaj cilt kanseri yapıyormuş
herkesın kendıne göre bır tarzı var desek daha iyi olacak
mangdaşire
Üye
makyajlı kadınlardan pek haz almam.sonuç olarak boya aktıgında herşey ortaya çıkıyor.güzelsen dogal kalacan.zaten çirkin diye bir kavram yok sadece bakım yapmak var(bakımın içine makyaj girebilir ama çok fazla da degil).bakım yapan herkes yakışıklı veya güzeldir.
makyajlı kadınlardan pek haz almam.sonuç olarak boya aktıgında herşey ortaya çıkıyor.güzelsen dogal kalacan.zaten çirkin diye bir kavram yok sadece bakım yapmak var(bakımın içine makyaj girebilir ama çok fazla da degil).bakım yapan herkes yakışıklı veya güzeldir.
dogrudur herseyın dogalı guzel bır saatten sonra badanaya bakmıs gbı oluyosun..
dıger turlu bebek gbı kalıyosun
vıdeodakı vay be dedırtecek farkı sadece ortaya koyduk ve cıdden bukadarını beklemıyodum ama
kıza fan acmıslar o derece benzemedıgı ünlü yok
dogrudur herseyın dogalı guzel bır saatten sonra badanaya bakmıs gbı oluyosun..
dıger turlu bebek gbı kalıyosun
vıdeodakı vay be dedırtecek farkı sadece ortaya koyduk ve cıdden bukadarını beklemıyodum ama
kıza fan acmıslar o derece benzemedıgı ünlü yok