samsung galaxy s2 beyaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ocean258

Ocean258

Üye
henüz çıkmadı..

Uruloki

Uruloki

Üye
valla bende düşünmüyor değilim SGS2 yi ama bakalım

buket2

buket2

Üye
hayret iphone hemen çıkarmıştı beyazını samsung bu sefer taklitçilikte geç kalmış... dava yüzündendir herhalde :)

Uruloki

Uruloki

Üye
o davayı samsung kazandı bu arada apple dava tam bitmeden anlaşmaya gitti

fukiciğim beni Nokia bekletmiyor ben eylül de filan alıcam ama hala karar veremedim bir yandan MeeGo geliştiricileri ile konuşuyorum sanırsam onlara uyucam adamın dediği laf aynı şuydu ben cebimde bilgidayar taşımak istiyorum diyorsan N9 u alacaksın dedi yok ben oyun oynıyayım filan istersen android al dedi

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
o davayı samsung kazandı bu arada apple dava tam bitmeden anlaşmaya gitti

fukiciğim beni Nokia bekletmiyor ben eylül de filan alıcam ama hala karar veremedim bir yandan MeeGo geliştiricileri ile konuşuyorum sanırsam onlara uyucam adamın dediği laf aynı şuydu ben cebimde bilgidayar taşımak istiyorum diyorsan N9 u alacaksın dedi yok ben oyun oynıyayım filan istersen android al dedi

cebinde bilgisayar taşımak istiyorsan n9 al derken? Hangi yönlerden? Biraz açıklar mısın?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
cebinde bilgisayar taşımak istiyorsan n9 al derken? Hangi yönlerden? Biraz açıklar mısın?
Furkan linuks tabanlı bir sistem oldugunu biliyorsun.Ve andorid uygulamalarını sorunsuz çalıstırabilcek.
Yani multi uygulama bir telefon.Emulatör ile telefona baska sistemin uygulamalarını çalıstırtmak bir ilk sanırım en azından sorunsuz sekilde.
Ve telefon 200 uygulamaya kadar çalısıtrabiliyor gerçek zamanlı olarak.Bunu yapabilcek telefonu geç kaç bilgisayar vardır.??

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Furkan linuks tabanlı bir sistem oldugunu biliyorsun.Ve andorid uygulamalarını sorunsuz çalıstırabilcek.
Yani multi uygulama bir telefon.Emulatör ile telefona baska sistemin uygulamalarını çalıstırtmak bir ilk sanırım en azından sorunsuz sekilde.
Ve telefon 200 uygulamaya kadar çalısıtrabiliyor gerçek zamanlı olarak.Bunu yapabilcek telefonu geç kaç bilgisayar vardır.??

200 uygulamayı geçtim lâzım değil de diğerlerini android ile de yapamaz mısın?

Uruloki

Uruloki

Üye
valla bu sözümü sadece N900 kullanan arkadaşlar anlayabilir sonuçta "tablet" telefon kullandılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Uruloki

Uruloki

Üye
ya şöyle anlayabilirsin linux kullandın mı hiç yani android i ondan sayma neyle kodlandığı bile tam belli değil arayüz java çekirdek C+ sanırsam neyse orayı geçelim eğer linux kullandıysan ne demek istediğimi anlayabilirsin mesela N9 u eline aldığonda direk elinde bir hacker cihazı var evet bildiğin hacker cihazı var üzerine blacktrack kurabilirsin ki şu an en profesyonel hacker işletim sistemi olup yine linuxdur veya istediğn her şeyi yapabilirsin örnek PS3 ilk defa N900 ile kırıldı yani sadece yapmak istediğin ile sınırlı olduğun bir işletim sistemi misal ben 64 GB olanı almayı planlıyorum neden blacktrack yükleyecem

----------Eklendi @ 19:54:53 ---------- Yazıldı @ 19:53:01 ----------

ve artı olarak terminal var cihazda android yapamayacağın her şeyi yapabilirsin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
ya şöyle anlayabilirsin linux kullandın mı hiç yani android i ondan sayma neyle kodlandığı bile tam belli değil arayüz java çekirdek C+ sanırsam neyse orayı geçelim eğer linux kullandıysan ne demek istediğimi anlayabilirsin mesela N9 u eline aldığonda direk elinde bir hacker cihazı var evet bildiğin hacker cihazı var üzerine blacktrack kurabilirsin ki şu an en profesyonel hacker işletim sistemi olup yine linuxdur veya istediğn her şeyi yapabilirsin örnek PS3 ilk defa N900 ile kırıldı yani sadece yapmak istediğin ile sınırlı olduğun bir işletim sistemi misal ben 64 GB olanı almayı planlıyorum neden blacktrack yükleyecem

----------Eklendi @ 19:54:53 ---------- Yazıldı @ 19:53:01 ----------

ve artı olarak terminal var cihazda android yapamayacağın her şeyi yapabilirsin

:tşk: ama ben o kadar büyük düşünmüyorum. Internet oyun multimedia. O kadar.
Tekrar teşekkür ederim. :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
up :D
farklı yorum yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...