DBL Erase Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
DBL Erase Hatası
Arkadaslar gecen gece 2.0'a geçiş yaptım.
Fakat tekrar orjinale geçiş yapmak için girişmlerde bulundum.
Sıkıntı şu hersey tmm download hazır. Downloada tıklıyorum DBL Erase Error dio Multiloader.
Telefon download modda şuan. Kapatıp telefonu açmaya kalksam telefon açılır mı ?
veya ne yapmam gerek

alperkurucu

Üye
kardes birsey olmaz. bende de cok oldu. teli cıkart yeniden download mode al yeniden dene . download moda alamassa pili cikart tak oyle dene.
download moda al. usb den pc ne bagla multiloaderi tak 1 2 dk bekle sonra port msearch ten downloadi aktifle (download butonu bazen aktif olmuyor takildiginda) yeniden dene.

mustafa1800

Üye
evet olmuorsa tekrar dene =)

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ilginize tesekkur ediyorum..
Peki orjinal roma nasıl dönerim ?
bu forumlardakı yontem olurmu acaba ?

muhbar

muhbar

Üye
arkadaslar ilginize tesekkur ediyorum..
Peki orjinal roma nasıl dönerim ?
bu forumlardakı yontem olurmu acaba ?
Samfirmwareden türkiye için olan son sürümü indir ve yükle bu kadar basit.. En son product kodu değiştir ve işlemi sonlardır

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
product kod nasıl değişcek ?

muhbar

muhbar

Üye
product kod nasıl değişcek ?

Product kodu değiştirme ---> *#5239870*# kodu tuşlayın karsınıza bir menu gelecek oradan Pre-configuration u secin ve şifre olarak *#27236*# girin karsınıza cıkan yerden TUR secin ve tamam diyin telefon belirli bir sure sonra kapanıp acılacak ve işlem tamamlanmıs olucak

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
Bunu uyguladıgımda Kiese 2.0 geldiğinde güncelleyebilcekmiyim. JVJKC1'i yükliycem versiyon

muhbar

muhbar

Üye
Bunu uyguladıgımda Kiese 2.0 geldiğinde güncelleyebilcekmiyim. JVJKC1'i yükliycem versiyon

Şu anda güncellenebilir bir versiyon yok ama dediğim şekilde yaparsan kies'e 2.0 düşünce güncelleyebilirsin. Zaten sen bu JVJKC1'i yükledikten sonra Product kodu da değiştir. Telefonu Kiese bağlayınca en son sürüm yüklü yazacak. Bu sadece S8500 içini senin kullandığın telefonda bu sanırsam.

erem.qns

erem.qns

Üye
    Konu Sahibi
istedgm oldu kies bu cihaz guncellenemez demio :)
tesekkurler

furkanosman

furkanosman

Üye
Dlb erase hatası için Multiloader v5.67 deneyebilirsiniz.

PHT-V18

Üye
arkadaşlar merhaba bende s8500 model bir telefon var.. telefondaki samsun apps yi güncelledikten sonra telefon açılış ekranından çıkmıo. açılış ekranında kalıo ve devamlı reset atıyor..
form da biraz araştırdım ve yazılımsal sorun olduğunu ve tüm yazılımları denememe rağmen download modu na aldıktan sonra MultiLoader tüm sürümlerinide kullandım ve boot dosyasını yüklerken verdiği sorun

Boot Binary Download Start Ch[0]
BootLoader 1703.9KB OK[0.7s]
ERR : Dbl Erase

hatasıdır ve telefon ekranında da ayrıyetten Abnormal SW Detected! Upgrade Only!

batarya yı çıkartıp tekrar denememin haddi hesabı yok farklı portlar da denedim ama bir türlü yazılımı kabul etmedi cihaz...

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Bu sorun multiloader versiyonundan dolayı oluyordu. v5.65'i denedin mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt