Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 acil yardım arkileeer aciil
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
5800 acil yardım arkileeer aciil
arkadaşlar telefon güncellemek istiyorum internet paketim var ama güncellemeyi açtıgım zaman ağ geçidi cevap vermiyor diyor yardım edin
en altta downlload navifirm 1.3 var oradan indirecez.sonra programı açıp telefonu falan seçtikten sonra dosyaları indirecez(dikkat et v52.0.007 nin yanında birde v52.0.101 var.bizim indirecegimiz dosya v52.0.007)sonra şu konuda:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html jaf ve ogm pkey emulator dosyalarını indirecez.şimdi pc suite yükleyecez(pc suiteyi nokianın sitesinden indirebiliriz.)pc suiteyi yükledikten sonra jafı yükleyecez(yüklerken sürücüye güvenmiyor gibi türkçe hatalar verecek,tamam deyip geç.soru soracak driver degiştirilsin mi gibi birşey hayır dicez.)ve enson olarak navifirmden çektigimiz dosyaları blackstar konusundaki denilen yerlere atıcaz.hafıza kartını bilgisayara yedeklicez,sonra biçimlendirecez ve kartta birşey bırakmayacaz.sonra telefona bi hard format çekecez.ve en son jafı yönetici olarak çalıştırıp blackstardaki gibi flaşlıcaz.tabi bu win.7 için.umarım yardımcı olur bi ton yazdım yani
en altta downlload navifirm 1.3 var oradan indirecez.sonra programı açıp telefonu falan seçtikten sonra dosyaları indirecez(dikkat et v52.0.007 nin yanında birde v52.0.101 var.bizim indirecegimiz dosya v52.0.007)sonra şu konuda:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/blackstar-5800-v52-mod-hack-411504.html jaf ve ogm pkey emulator dosyalarını indirecez.şimdi pc suite yükleyecez(pc suiteyi nokianın sitesinden indirebiliriz.)pc suiteyi yükledikten sonra jafı yükleyecez(yüklerken sürücüye güvenmiyor gibi türkçe hatalar verecek,tamam deyip geç.soru soracak driver degiştirilsin mi gibi birşey hayır dicez.)ve enson olarak navifirmden çektigimiz dosyaları blackstar konusundaki denilen yerlere atıcaz.hafıza kartını bilgisayara yedeklicez,sonra biçimlendirecez ve kartta birşey bırakmayacaz.sonra telefona bi hard format çekecez.ve en son jafı yönetici olarak çalıştırıp blackstardaki gibi flaşlıcaz.tabi bu win.7 için.umarım yardımcı olur bi ton yazdım yani
ben 7 de atmıştım zaten aynı gibiler sorun çıkmaz herhalde.baştan flaşlamaya kadar tek hata verir o da jafı açarken box hatası.başka hata verirse,birşeyler yolunda gitmiyor demektir.dedigim gibi jafı kurarken sadece sürücülere güvenilmiyor gibi birşey diyecek evet de geç,ingilizce driverler degiştirilsin mi gibi bi soru sordugunda hayır de.birde herşeyi sırasıyla kur.
cCc Maxcı cCc
Üye
Biraz daha uğraş ve tam açıkla böle böle yaptım diyerek en kötü nokıa servisinde güncelleştir tabi paralı ve gidersen yedeğini almayı unutma dosyalarının