haydi baylar bayanlar.. neredesiniz. muhabbete gelin de açlığımızı unutalım![]()

nasıl beceriyosan artıkben zaten açlık hissetmiyorum.![]()

iyi fikir aslında film
var mı bildiğin başka türkçe komedi
----------Eklendi @ 13:58:41 ---------- Yazıldı @ 13:58:25 ----------
nasıl beceriyosan artık![]()

Bende açlık yok ama mide bulantısı var, sahura alışmam bikac gün sürebilir..

benim allahtan yemek yemeye karsı bi alışma sorunum yokBende açlık yok ama mide bulantısı var, sahura alışmam bikac gün sürebilir..
saat kacta olursa olsun yiyebilme yeteniğe sahibim 
benim allahtan yemek yemeye karsı bi alışma sorunum yoksaat kacta olursa olsun yiyebilme yeteniğe sahibim
![]()
her türlü yeriz hacı 
ben de bütün gece burdayım yine saat5te yattm gec kalkıyım diye ama sabahn 9unda uyandmdaha yeni uyandım. Ondandır.![]()

aynen öylebenim var. Ama sahur ayrıher türlü yeriz hacı
![]()

bir de ben sahurda ayrı bir acıkmıs oluyorum yabenim var. Ama sahur ayrıher türlü yeriz hacı
![]()
sanki günlerdir bir şey yememiş gibi 
ben de bütün gece burdayım yine saat5te yattm gec kalkıyım diye ama sabahn 9unda uyandm
----------Eklendi @ 14:04:28 ---------- Yazıldı @ 14:04:07 ----------
aynen öyle![]()
zaten oruç var yatıyorum 
O değil ramazanda zayıflamam lazım![]()

insana öyle geliyor ama aslında iftar ve sahurda daha fazla yiyoruz. iftarda hele deO değil ramazanda zayıflamam lazım![]()
veriyorum yemmeğin gözüne durmadan habire agzımı dolduruyorum 
11 normal ama gecirmem pek 11i 
insana öyle geliyor ama aslında iftar ve sahurda daha fazla yiyoruz. iftarda hele deveriyorum yemmeğin gözüne durmadan habire agzımı dolduruyorum
----------Eklendi @ 14:08:18 ---------- Yazıldı @ 14:07:33 ----------
birisi kaldırmadıkça 12ye kadar uyuyorum. Kaldırırlarsa hemen kalkarım itiraz etmem.zaten oruç var yatıyorum
benim cok nadirdir 12ye kadar falan11 normal ama gecirmem pek 11i
![]()
ben 10 dk yiyorum hemen kalkıyorum.inşallah kilo alacağım. Çok zayıfmışım öyle diyorlar
----------Eklendi @ 14:11:29 ---------- Yazıldı @ 14:09:56 ----------
okul vakti 1 2 yat erken kalk oluyor. Tatilde acısını çıkartıyorum![]()
benim kilo sorunum yok allaha şükür. gerçi bu yaz yatmaktan yaptım biraz göbek ama sorun olmazinsana öyle geliyor ama aslında iftar ve sahurda daha fazla yiyoruz. iftarda hele deveriyorum yemmeğin gözüne durmadan habire agzımı dolduruyorum
----------Eklendi @ 14:08:18 ---------- Yazıldı @ 14:07:33 ----------
ben 10 dk yiyorum hemen kalkıyorum.inşallah kilo alacağım. Çok zayıfmışım öyle diyorlar
![]()
![]()
benim kilo sorunum yok allaha şükür. gerçi bu yaz yatmaktan yaptım biraz göbek ama sorun olmaz![]()
bence zayıf değilim de çevre işte![]()
hayatı cevre belirler zatenbence zayıf değilim de çevre işte![]()
![]()
hayatı cevre belirler zaten![]()
saçlarıma bile karışıyorlar.bu ara iyi ama. Rahatım.
insana öyle geliyor ama aslında iftar ve sahurda daha fazla yiyoruz. iftarda hele deveriyorum yemmeğin gözüne durmadan habire agzımı dolduruyorum
benim cok nadirdir 12ye kadar falan11 normal ama gecirmem pek 11i
![]()
Ben az yedim sahurda iftardada az yiyicem bide spora gidiyorum ben bakalım umarım zayıflayabilirim ..