çok büyük boyutlu olan Android'li oyunlar için sd oyunlar vardır uygulamanın bütün görsellerini vs. paketlerini hafıza kartına yükler uygulamayı telefona yükler bu sayede uygulamayı kullanbilirsiniz.şimdi sölicem pek alakası yok amaburasıyla oyunlara bakarken sd dosyası gibi bir şey gördüm bu ne işe yarıyor sadece apk dosyasını yüklemek yetmez mi?
kendi oynatıcısı ilemi?galaxy ace hakkındaki bir sorum olacak...video player programlarıyla galaxy ace de 720p mkv filmleri donmadan izleyebilirmiyiz?
hayır desteklemezt20 android programlarının tümünü destekler mi
e71im var onu satıp 2.el i5700 almaya değer mi sizce???
2.el olması sorun değil zaten benim e71ide 2.el almıştım.
2.el telefon almayın önerim
Android 2.1 var root'da yapılıyormuş iyi telefon siz bilirsiniz.2.el olması sorun değil zaten benim e71ide 2.el almıştım.
benim sorum değer mi e71 verip i5700 almaya??
pc'den indirebilirsiniz yada *****'lı market uygulamaları var .bende şunu sormak istiyorum.marketteki ücretli uygulamaları nasıl indirebiliriz.Iphone daki gibi jailbreak gibi bir yol var mı android için?
o zaman sorum şu ; desire hd de de toplam arama süresi gelen arama süresi geden arama süresi nasıl bakılıyor
selam okuyabildiğim kadar cevaplarınızı okudum, arasında soruma yanıt bulamadım, telefona root atıp hesire hd yapmışsınızo zaman sorum şu ; desire hd de de toplam arama süresi gelen arama süresi geden arama süresi nasıl bakılıyor
![]()
birde telefonda google haritalar var, buradan sesli navigasyonu nasıl çalıştırabilirim? yol tarifini sadece harita üzerinde veriyor. igo kullanıyorum ancak, ondada mekan aratamıyorum ( ör: xxx alışveriş merkezi yazamıyorsun) sadece akıllı tahmin açık ve önceden yüklü cadeleri aratabiliyosun. arkadaşımın iphone 4 ü vardı dijital pusula özelliği ile google haritalardan süper faydalanıyor, bense igoya talim ediyorum![]()
yardımcı olursanız sevinirim.

slm 8 aydır htc desire kullanıyorum genel olarak memnunum istediğim programı oyunu kurup kullanıyorum telefonu ilk aldığımda 2.2 froyo güncellemesi geldi sonrasında market güncellemesi duyurulduğu halde gelmedi ne yaptı isem gelmedi 1mobile gibi diğer market uygulamaları işimi görüyor ama android market güncellemesinin bi türlü gelmeyişi biraz moral bozucu şimdilerde gingerband güncellemesinden bahsediliyor telefonda sistem yazılımı kontrolünü sürekli yaptığım halde kontrol ediliyor deniyor başka bi hareket yok
bu market güncellemesini nasıl yaparım telefon vodafone romlu olduğu gibi kullanıyorum .....yardımlarınız için şimdiden teşekürler
----------Eklendi 05.08.2011 @ 00:12:48 ---------- Yazıldı 04.08.2011 @ 23:40:08 ----------

tabiki yapabilirsiniz İşlemi hangi modda yaptınız Daf ile mi ?yakın zamnada orjinali windows olan ama tamamen androide çevrilmiş 2.2.1 sürüm lü bir htc hd 2 kullanıcısıyım.cihazla ilgili kolay güncelleştirmeler yapmayı ve yeni uygulamalar eklemeyi istiyorum.ama nereden başlayacağımı bilemiyorum.
cihaz işletim sistemi yüzünden g-sensör gecikmesi sorunu yaşıyor.acaba orjinal işletim sistemine dönmeden şu anki işletim sistemini güncelleyebilirmiyim yapabilirsem adım adım ne yapmam gerektiğini ister genele ister özele yazabilirmisiniz.mesela nokia kullanırken nokia programıyla birşeyler yapabiliyordum.onun gibi bir program olabilirmi?

Galaxy S'de şu an bu sorun için bir çözüm bulunamadı bulunursa bilgilendiririz.Slmlar 2 hafta önce galaxy s i9003 aldım. Birkaç sorum var. Birincisi gps çalışmıyor, yani uydu bulmuyor. Wifi açıkken problem yok ama her yerde wifi nerden bulacağım ben. Biraz araştırdım genel bir problemmiş galiba galaxy s lerde. Varsa bir çözüm yardımcı olursanız sevinirim. İkincisi duvar kağıtları indirdim fakat bunları karta attığımda galeride de görünüyor, sadece duvar kağıdı galerisinde görünmesi için yapılacak herhangi bir şey var mıdır? Üçüncüsü root işleminde cihazın uçması riski ne kadar ve root neden gerekli. Teşekkürler şimdiden.

şu ana kadar hiç rastlamadım ama olmazda diyememsamsung tele htc romu yüklenebilir mi?

sorun bağlantıda olabilirmibende samsung i9000 war ama kies'e bağlamaya çalısıyorum görmuyor hata ayıklayı açıyorum yine görmuyor bunu update etmek ıstıyorum bı turlu kıesle anlaşamıyorum ne yapmam gerekıyor acaba yardımcı olurmusunuz.

Telefon zaten Android değil mi ?iyi günler bende samsun h1 var ve androıt ısletım sıstemını nsıl kurarım yardımıcı olacak