sense 3.0 arayüz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
sense 3.0 arayüz
arkadaşlar merhaba. vodafone kampanyasından wildfire s aldım. androide yabancı değilim daha önce galaxys kullandım ve kardeşimin ısrarlarına dayanamayıp ona verdim. vodafone kampanyası çok uygun geldi ve aldım. ilk defa htc kullanıyorum. sense 3.0 arayüzünü telefonuma yükleyebilir miyim eğer oluyorsa nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirm.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
biraz bekle. Duyduğuma göre sorunlar varmış. Bi kaç güncellemeden sonra yüklersin :oke:

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
blacktalon

blacktalon

Üye
kardeşine neden verdinki :D ona htc yi ver sen al galaxyi

mpy

mpy

Üye
ben senseli romların hemen hepsini denedim. htc hd2 de. 2.1 dışındaki senseler çok yoruyor cihazı. özelliklede kullanılabilir ram alanını epey düşürüyor. hoş bir görünüme sahip ama standart bir havadurumu widget i bence daha faydalı. ama yinede sen bilirsin. ben şahsen şuan sense siz ginger rom kullanıyorum. çok memnunum sense benden uzak dursun:)

Kubde

Kubde

Üye
Hocam Vodafone romlu wildfire de resimlerin küçük boyutlu çıkması gibi sorunları oluyor genelde sense3.0 wildfire ye gelmez donanım yetersizliği ihtimali var gerçi donanımdan değildir o htc desire hd ye bile gelmiyor. ümidimizi yitirmemek lazım:)

sh0ck

sh0ck

Üye
Hocam Vodafone romlu wildfire de resimlerin küçük boyutlu çıkması gibi sorunları oluyor genelde sense3.0 wildfire ye gelmez donanım yetersizliği ihtimali var gerçi donanımdan değildir o htc desire hd ye bile gelmiyor. ümidimizi yitirmemek lazım:)

Sense 3.0'ın DHD'ye resmi olarak gelmicek olmasının sebebi ekran çözünürlüğüdür bunuda belirtelim.. :) :oke:

Sadece custom rom ile mümkün.

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
kardeşine neden verdinki :D ona htc yi ver sen al galaxyi

gel bunu kardeşime anlat. adam illa galaxy istiyor. ekran kalitesi ve oyun grafikleri süper.

----------Eklendi @ 10:56:06 ---------- Yazıldı @ 10:53:55 ----------

gel bunu kardeşime anlat. adam illa galaxy istiyor. ekran kalitesi ve oyun grafikleri süper.

wildfire s tasarım olarak çok hoşuma gitti. daha önce galaxy wave iphone kullandım bence tasarım olarak en iyisi wildfire s tabi bana göre. ayrıca sık telefon değiştiren biriyim artık bu telefonla durmak istiyorum. (teknoloji ile yarışamayacağımı anladım :))

----------Eklendi @ 10:59:13 ---------- Yazıldı @ 10:56:06 ----------

sağlık olsun sense 2.1 de fena değil bu da yeter :)

optimux

Üye
Bildiğim kadarıyla sense 3.0 arayüzü sensation gibi çift çekirdekli, güçlü işlemcili telefonlarla gelecek. Yani Şu an için sadece sensation ve sanırım flyer tablette var ve eski telefonlara güncelleme çıkmayacağını duyurdu htc. Ama galiba yoğun istek üzerine desire hd için bir lite versiyonu hazırlayacakmış. Yani desire hd gibi güçlü bir telefona bile tam sürümü değil lite sürümü çıkacak. Bir de custom rom var. Biri desire hd için orijinal sense 3.0 lı custom romu yayınlamıştı. performansı nasıl bilmiyorum. Desire hd ye zar zor uydurulan rom alt modellere olmaz herhalde. Ama lite sürümü çıkarsa desire hd ye belki onu custom romla diğer telefonlarada yükleyebiliriz. Şu an için desire hd dışındakiler sense 3.0 a çok uzak duruyor.

sErDArcAAn

sErDArcAAn

Üye
stabil bi launcher bulup sense durdurma olsa kaldırcam cok sıkıcı geliyor sense ayar yüzü . kaldırılmıyor ramda muhakkak yer yiyiyor. ne kadar kral işlemci olursa olsun batarya ömrüde o kadar kısa gidiyor. 1.9 çift cekirdek işlemciyle tam performans bir oyun oynasan 6 saate batarya biter :D 1ay sarjı giden telefonları özlüyorum arada :D ha wildfireda 600 mhz işlemci war ama 3 4 saat performanslı bişey oynasam ondada batarya 10larda 20lerde :D

mustapha2105

Üye
    Konu Sahibi
stabil bi launcher bulup sense durdurma olsa kaldırcam cok sıkıcı geliyor sense ayar yüzü . kaldırılmıyor ramda muhakkak yer yiyiyor. ne kadar kral işlemci olursa olsun batarya ömrüde o kadar kısa gidiyor. 1.9 çift cekirdek işlemciyle tam performans bir oyun oynasan 6 saate batarya biter :D 1ay sarjı giden telefonları özlüyorum arada :D ha wildfireda 600 mhz işlemci war ama 3 4 saat performanslı bişey oynasam ondada batarya 10larda 20lerde :D

hocam wildfire sevdasıda kısa sürdü. şunu anladım yüksek model kullanınca düşük model olmuyor. işlemci kamera vs tatmin etmiyor. wildfire ile galaxy s takas ettim. bir ay kadar oldu. rom işleriyle uğraşmayı çok seviyorum. şuan telefonda ginder-real v7-3 romu var. 2.3.4 xxjvq üzerine kurdum. bu romla telefonun işlemcisi 1.2 ghz oldu. bunun yanında galaxy s2 arayüzünü yani touchwiz 4 yükledim süper oldu. yeni bir telefon almış gibi. bundan sonra telefon değiştirmeyeceğim rom ve arayüz değiştireceğim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt