Flaş! Türkiye Tarihinde Bir İlk Genel Kurmay Başkanı İstifa Etti!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Flaş! Türkiye Tarihinde Bir İlk Genel Kurmay Başkanı İstifa Etti!!!
Köşk’te düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner’in bir araya geldiği üçlü zirveden sürpriz bir karar çıktı.

NTV’nin verdiği bilgiye göre; Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner istifa etti Koşaner’in istifa dileçesinde gördüğüm lüzum üzerine ifadesi kullandı.

Koşenerle beraber Deniz, Kara ve Havva Kuvvetleri Komutanları da istifa etti.

Hükümet ise Genelkurmay arasında son YAŞ kararları konusunda krizlerin yaşandığı ve bu nedenle uzun süren bir rahatsızlığının bulunduğu belirtiliyor.

Koşaner’in iki yıllık görev süresi bulunuyordu.

medihaber.net

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

khytr89

khytr89

Üye
hepsine güle güle.. Türkiyem, ergenekoncu ve ergenekoncu zihniyetindeki tüm darbe severlerden kurtuluyor.. Tayyip'in ergenekon konusunda taviz vermemesi ve darbesever 4 lüye rest çekmesi beni açıkçası çok sevindirdi...

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
bboyQ7

bboyQ7

Üye
Yavaş yavaş temizleniyor TÜRKİYEM :oke:

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
devlet cCleaner kullanıyor. Temizlenmeye başladık. :D

• Beğen
khytr89

khytr89

Üye
devlet cCleaner kullanıyor. Temizlenmeye başladık. :D

:ehe şaka bir yana ahmet altan verip veriştirmiş bu 4lüye .. bazı görüşlerini onaylamasamda bugünkü yazısı mükemmel...

greenmile

greenmile

Üye
askerin elini kolunu bağlayan zihniyetin istifa etmesi gerek nerde o eski asker vurdu mu inletecek herkesi sıraya dizecek

• Beğen
Tepkiler: Mert ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
degısıyor bıseyler degısıyor
degısıklık arada iyidir umarım yenı gelen genel kurmay baskanımız ülkemız ıcın hayırlı olur:oke:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ben askerdeyken bu adam genel kurmay 2. başkanıydı evinin bahçesinden kiraz çalmıştık :naughty::ehe:ehe

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
sivil darbe elbette daha kötü ve daha tehlikedir,mecliste hep senin dediğin oluyor,diğerlerinin önerileri fikirleri hep yok sayılıyorsa bu daha vahimdir.Ben bu genel kurmay başkanının bir kez bile konuşmasını görmedim,askeri de susturdular maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...