MİLLET Telefon birick çözümü varmış. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MİLLET Telefon birick çözümü varmış. :)
muhabbet uzun kısa kısa yazdım.

telefonuma ekran koruyucu silikon kılıf fln ısmarlattım işte bugun almaya gittim telefoncuya bide ne göreyim telefoncuda samsung wave 2 var vede bada 2.0 yüklü hemen atldım olaya bndede var fln gösterdim snra bada 2.0 yükleme teklifi aldım reddettim abi bircik olur fln boşver dedim bricikin de çözümü var dedi 60tlye sıfırlıyoruz dedi microusb ye 301k direnç balayarak mı dedim hayr onun özel apartı var dedi .

bilmyiorum gerçeken yapabiliyormu artık.
paylaşmak istedim.
adamın telefonu wave II
SİR_REALS SUNAR...

fullwar

fullwar

Üye
Brick, yani kullanılamaz duruma gelen telefonunuzu hemen her türlü telefon servisi düzeltebiliyor. Dediğin gibi 50-60 liraya yapıyorlar. Eğer kullanıcı hatası olarak algılamazlarsa telefonunuzun servisi ücretsiz düzeltme yapabiliyor. Tabi firmware atarken olduğunu anlamazlarsa. Kesinlikle önermesemde Youtube da Brick telephone gibi bir şekilde aratırsanız videolar var. Orada nasıl düzeltileceği anlatılıyor. Fakat kesinlikle uzman değilseniz bulaşmayın. Sadece fikir sahibi olmak için.

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
alıntı yazsaydın bari, kopyala yapıştır zihniyeti..

fullwar

fullwar

Üye
Kim kopyala yapıştır yapmış. Sözlerine dikkat delikanlı. Bu kendi yazım.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
alıntı yazsaydın bari, kopyala yapıştır zihniyeti..

COCUGUM SEN GERİZEKALIMISIN ALTINDA NE YAZIYOR GÖRMÜYORMUSUN ''SİR_REALS SUNAR...'' BİDE KOCAMAN YAZDIK GÖRMEYEN DİNGİL OLURSA OKUSUN DİYE :d:

----------Eklendi @ 18:15:27 ---------- Yazıldı @ 18:14:30 ----------

kim kopyala yapıştır yapmış. Sözlerine dikkat delikanlı. Bu kendi yazım.

sana demiyor aga boş koy gitsin

fullwar

fullwar

Üye
Eyvallah dostum bana sandımda, sen yazmışsın zaten onuda görmemişki. Acayip kıl oluyorum forum nedir, ne işe yarar, araştırmadan konuyu okumadan yazı yazanlara. Ama yapacak bir şey yok apaçi zihniyeti.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah dostum bana sandımda, sen yazmışsın zaten onuda görmemişki. Acayip kıl oluyorum forum nedir, ne işe yarar, araştırmadan konuyu okumadan yazı yazanlara. Ama yapacak bir şey yok apaçi zihniyeti.

kendileri iyi hırsızlık yapıyor ondan bizleride hırsız sanıyorlar bizde emege yamuk olmaz nerden gördüysek oradan alırız kendimizin koyacagı birşeyler varsa kendimiz yazarız 2 senedir üye olmuş yazıyor o yokken bizler dolaşıyorduk buralarda ne telefonlar eskittik ne telefonlar kurtardık onun için bilgi paylaştıkc büyür unutmamak lazım

battlefield2

battlefield2

Üye
:D hayat boş eğlen çoş takmayın böle leblebiyi okumadan leb den lebrona atlayanları :D :P

furkey

Üye
diğer konuda da vardı böyle bir insan evladı :) forumlar maalesef böyle arkadaşlarla kaynıyor :vur

mustafa1800

Üye
bilgi için thx =D arkdşarn işine yarıcktr

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önemli degil beyler bugün kendim karaköyde ve aycılarda sordum telefonun brick sorunu hallediyorlar kesinleştirdim artık özel bi aparatı var ama onuda ögrenecegim merak etmeyin :D

sabriweb

Üye
arkadaşlar cözümü varmış bende biraz araştırınca öğrendim. Devrelerden falan anlayanlar kendileri yapabiliyolarmış.

Mesela bu galaxy için olanı. yakında bizim teller için olanı da cıkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt