Notebook almayı düşünüyorum tavsiye!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vazi

vazi

Üye
    Konu Sahibi
Notebook almayı düşünüyorum tavsiye!
aklımda şuan PACKARD BELL TS11HR-701TK bu var ama marka hakkında pek bi bilgim yok 1800TL ye kadar bu özelliklerde tavsiye edebileceğiniz notebook varsa sevinirim yada bu notebook hakkında bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

futbol123

futbol123

Üye
notebook u ne amacla kullanıcaksınız? internet oyun müzik vs. ?

vazi

vazi

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynatsın tabiki ilk alma sebeplerimden bide yavaş bilgisayarlardan bıktım performanslı bişey olsun istiyorum

DPool

DPool

Üye
Limitini biraz aşacaksan
Limitini aşamayacaksan
başka çeşit bakacaksan yine ASUS,SONY,TOSHİBA markalarının modellerine bak.

vazi

vazi

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler ben düşüneyim bakıcam duruma göre

futbol123

futbol123

Üye

tavsiyem kesinlikle bu notebook tur kacırmayın bu fiyata bulamassınız amd 4 cekirdekli işlemci var. 6650m ekran kartı dikkat edin genelde 5650 dir. Alın derim bu notebook u

lolaman

lolaman

Üye
Samsung R580 önerebilirim
Özellikler:

Core i5-520M 2x 2.26GHz • 4096MB • 500GB • DVD+/-RW DL • NVIDIA GeForce GT330M 1024MB • 4x USB 2.0/Gb LAN/WLAN 802.11bgn/eSATA • HDMI • ExpressCard slot • 3in1 card reader (SD/SDHC/MMC) • webcam (1.3 megapixels) • 15.6" WXGA glare TFT (1366x768) • Windows 7 Home Premium • Li-Ion battery (6 cells) • 2.60kg

atakan kır

atakan kır

Üye

bunu öneririm bnde bugün bundan alcam istediğin herşeyi yapabilirsin :hmmm

vazi

vazi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaişlar dün yukarıda söylediğim bilgisayarı aldım şimdilik menunum tek sorunu oyunlarda ısınma yapması aşırı bi ısınma değil ama sıcak havalarda kötü performans açısından şimdilik iyi bakalım hayırlısı inş bi sorun çıkarmaz özellikleride ;
intel core i7-2630qm işlemci 2.0 GHZ (Turbo boost ile 2.90 GHZ)
2048 MB Geforce GT540M ekran kartı
6 gb DDR3 RAM
640 GB SATA D
15.6" WXGA (HD) LED ekran
windows 7 home premium

futbol123

futbol123

Üye
arkadaişlar dün yukarıda söylediğim bilgisayarı aldım şimdilik menunum tek sorunu oyunlarda ısınma yapması aşırı bi ısınma değil ama sıcak havalarda kötü performans açısından şimdilik iyi bakalım hayırlısı inş bi sorun çıkarmaz özellikleride ;
intel core i7-2630qm işlemci 2.0 GHZ (Turbo boost ile 2.90 GHZ)
2048 MB Geforce GT540M ekran kartı
6 gb DDR3 RAM
640 GB SATA D
15.6" WXGA (HD) LED ekran
windows 7 home premium
çok pahalıya almışsınız o fiyata 1.sınıf ekran kartlı laptop alabilirdiniz

vazi

vazi

Üye
    Konu Sahibi
sağlık olsun yapcak bişey yok ama sadece ekran kartı içinde istemedim yoksa asus var dı bi tane onla arasında kaldım ama bunu aldım

futbol123

futbol123

Üye
sağlık olsun yapcak bişey yok ama sadece ekran kartı içinde istemedim yoksa asus var dı bi tane onla arasında kaldım ama bunu aldım
neyse hayırlı olsun güzel laptop:oke:

• Beğen
Tepkiler: vazi
heegg

heegg

Üye
:oke:markası gayet iyi bir yetkili servisten aldığım cevap en az arıza veren markalardan biri olduğu şeklindeydi ve şiddetle öneriyodu ama tabiki toshiba sony ve asus marka açısından packard bellden daha iyi.bununla berarber fiyatlarıda daha yüksek.bun un dışındaki martkalardan uzakdurmanı tavsiye edrim.yeni nesil işlemciye sahip.1800 e bulduysan hiç kaçırma.bir de nerden bulduğun yazarsan çok sevinirim

vazi

vazi

Üye
    Konu Sahibi
electroworld den aldım orda olması lazım eger stok yoksa

DPool

DPool

Üye
Neyse hayırlı olsun diyelim :bira:

lord1902

Üye
Asus K53SV-SX071V -1839 tl ( bunu alcam) sizce nasıl?

heegg

heegg

Üye
Teşekkür ederim kardeşim

heegg

heegg

Üye
Teşekkür ederim kardeşim.hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt