Arkadaşlar Sizce Hangi Operatörü Kullanmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Sizce Hangi Operatörü Kullanmalıyım?
Değerli arkadaşlar değerli maxicep ailesi benim telefon tamirde yarın geliyor şimdi ben birşeye karar veremedim :D

Sizce Hattı Vodafone mi alsam Turkcell'mi yoksa Avea'mı bilemedim Size danışmak istedim sizinde fkirlerinizi öğrenmek istedim sizce arkadaşlar hangi hattı kullansam ?

zaza

zaza

Üye
cepten net kullanacaksan ve yurtdışına sms atacaksan vodafone, konuşmak için avea, çekmesi içinde türkcell al:ehe

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
    Konu Sahibi
D-WADE/FLASH

D-WADE/FLASH

Üye
Turkcell kullanıyorum ve gayet memnunum.. Yurtdışına da sms atılıyor bu arada.. :D

D-WADE/FLASH

D-WADE/FLASH

Üye
Valla Turkcell'de mesaj hakkı filan aldıysan mesaj hakkından gidiyormuş sadece.. :D Neyse ben tavsiye edeyim de gerisine arkadaş karar versin...

zaza

zaza

Üye
Valla Turkcell'de mesaj hakkı filan aldıysan mesaj hakkından gidiyormuş sadece.. :D Neyse ben tavsiye edeyim de gerisine arkadaş karar versin...
o mesaj paketi sadece yurt içinde geçerli yurt dışında işe yaramaz :naughty:

D-WADE/FLASH

D-WADE/FLASH

Üye
Şu an Polonyadayım.. Arkadaşlarım mesaj atıyorlardı.. Olum yazmayın çok gider diyordum.. Mesaj hakkından gidiyor dediler..

zaza

zaza

Üye
öyle bişey varmıydı :hmmm

D-WADE/FLASH

D-WADE/FLASH

Üye
Bilmem ben onların yalancısıyım.. :D Ama yurtdışında Turkcell kullanmak pek cazip değil.. Gittiğin ülkenin hattından alıcaksın.. Bu da bir dipnot olsun.. :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
genel anlamda vodafone bana bayagı avantajlı geliyor

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
    Konu Sahibi

genel anlamda vodafone bana bayagı avantajlı geliyor

cepten net kullanacaksan ve yurtdışına sms atacaksan vodafone, konuşmak için avea, çekmesi içinde türkcell al:ehe

Arkadaşlar fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim galiba Vodafone alacam :D

phasan

phasan

Üye
Vodafone kullan

samety500

samety500

Üye
vodafone :d

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Kesintisiz Hizmet Için Vodafone ;)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bencede vodafone kampayalırı çok iyi ve çok hesaplı.

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
evet katılıyorum

61semih

61semih

Üye
trabzoncell :ehe

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
Ya İstanbul içinde yaşıyosan istediğini seç ama dağ tepe köy gibi yerlere gidiyosan tatile Turkcell'i seç. Neden Köyde yaşayanların %90'dan fazlası turkcell kullanıyo.

----------Eklendi @ 11:16:56 ---------- Yazıldı @ 11:16:01 ----------

Keşke Trabzoncell'i Turkcell alsaydı :vur

Takipçi Satın Al

Üst Alt