ssaadd
Üye
samsung wave 525 ile ilgili birkaç sorumu cevaplayabilecek biri varmı?
Selamün Aleykum
şimdi arkadaşlar ben bu telefonu yani wave 525 'i dün aldım içinde suan ek olarak yüklediğim bir program öle ufak tefek 2-3 ıvır zıvır var silecem zaten onları msn alaklı vs..
arkadaşlar benım birkaç sorum olacak inşaallah cevaplarını bulurum
1. ben google giridim herhangi bir video izleme sitesine girip video nasıl izlicem.misal:
ben bir anime takipçisiyim malum her hafta yeni bölüm çıkıyor bunlarda animeyle alakalı video izleme sitelerinde çıkıyor.şimdi ben telden giridm bu siteye video çıktı ama siyah ekran var ortasında da küçük bir abobe simgesi var abobe flash player. ben bu programın samsung wave 525 için olanını nasıl bulabilirm,yada bu videoları izlemenın baska yolu varmı?
2. olarak; telin ana menüsünden faceyi giryorum lakin video izleyemiyorum, youtube da da aynı sorun video izlenmiyor.youtube da video açılıyo siyah ekran ortada dolma simgesi dönüyor tabi durmadan
sonra başarısız , bağlantı olmadı gibi birşey yazıyor olmuyor yani. bunu nasıl halledebilirm?
3. son olarakta ben nette linkten indirebiliyorum sanırım (daha hiç indirmedimde) ama diğer türlü "indir" butonu falan olanlar var onlara tıkladım "desteklenmeyen içerik" mi öle bir şey demişti bu sorunu halletmenin çözümü varmı? tele winrar nerden yüklicem indirdiğimde dosya winrar olursa açılması için bide bu wave 525 in baska deisik özelliği varmı bildiniz işime yarayacak yada bu bada işletim le alakalı birşey, yani bu tür konular pek bir fransızımdır da.
yardımcı olursanız sevinirim...
Şimdiden Teşekkür ederim...
şimdi arkadaşlar ben bu telefonu yani wave 525 'i dün aldım içinde suan ek olarak yüklediğim bir program öle ufak tefek 2-3 ıvır zıvır var silecem zaten onları msn alaklı vs..
arkadaşlar benım birkaç sorum olacak inşaallah cevaplarını bulurum
1. ben google giridim herhangi bir video izleme sitesine girip video nasıl izlicem.misal:
ben bir anime takipçisiyim malum her hafta yeni bölüm çıkıyor bunlarda animeyle alakalı video izleme sitelerinde çıkıyor.şimdi ben telden giridm bu siteye video çıktı ama siyah ekran var ortasında da küçük bir abobe simgesi var abobe flash player. ben bu programın samsung wave 525 için olanını nasıl bulabilirm,yada bu videoları izlemenın baska yolu varmı?
2. olarak; telin ana menüsünden faceyi giryorum lakin video izleyemiyorum, youtube da da aynı sorun video izlenmiyor.youtube da video açılıyo siyah ekran ortada dolma simgesi dönüyor tabi durmadan
sonra başarısız , bağlantı olmadı gibi birşey yazıyor olmuyor yani. bunu nasıl halledebilirm?3. son olarakta ben nette linkten indirebiliyorum sanırım (daha hiç indirmedimde) ama diğer türlü "indir" butonu falan olanlar var onlara tıkladım "desteklenmeyen içerik" mi öle bir şey demişti bu sorunu halletmenin çözümü varmı? tele winrar nerden yüklicem indirdiğimde dosya winrar olursa açılması için bide bu wave 525 in baska deisik özelliği varmı bildiniz işime yarayacak yada bu bada işletim le alakalı birşey, yani bu tür konular pek bir fransızımdır da.
yardımcı olursanız sevinirim...

Şimdiden Teşekkür ederim...