Jailbreak 4.3.5 iPhone 4, 3GS, iPod Touch 4G, 3G, iPad

Sponsorlu Bağlantılar

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
Jailbreak 4.3.5 iPhone 4, 3GS, iPod Touch 4G, 3G, iPad
iOS 4.3.5 for iPhone 4, 3GS, iPod touch and iPad
iOS 4.3.4 for iPhone 4, 3GS, iPad, iPod touch
Redsn0w 0.9.8b4 for Windows
Redsn0w 0.9.8b4 for Mac
iTunes 10.4 for Windows & Mac

yadolu

yadolu

Üye
Arkadaşım paylaşımın için teşekkür edeerim ama 4.3.4 te jailbreak yaptığımızda ekrandaki cydia beyaz görünüyordu ve açılmıyordu aynı zamanda, şimdi 4.3.5 te jailbreak yapsak aynı hata ile karşılaşmayacakmıyız. deneyen varsa lütfen cevap versin... teşekkürler..

----------Eklendi @ 23:13:41 ---------- Yazıldı @ 22:52:04 ----------

Arkadaşlar bu jailbreak bu sürümde işe yaramıyor, cydia beyaz görünüyor ve açılmıyor..

tripper

Üye
Malesef iOS 4.3.4 versiyonunu Update edenler ve SHSH kaydı olmayan arkadaşlar yani cihazı iOS 4.3.3 e döndüremeyenler baya bir süre jailbreak'ten faydalanamaycak gibi görünüyor. iOS 4.3.5'inde farkı yok aynı şekilde Cydia Beyaz görünüyor.:hmmm

cmlkrc

cmlkrc

Üye
    Konu Sahibi
tethered bu arkadaslar

magnetious

Üye
cydia yı çalıştıramamanızın sebebi
muhtemelen 4.3.5 yükledikten sonra Redsn0w da 4.3.5 firmware i göstererek deniyor olmanızdan
Redsn0w ile 4.3.4 firmware i gösterin
jailbreak olacak cydia çalışacaktır.
Tethered olarak tabiii
**DENENMİŞTİR**

Mcq.

Üye
arkadaşlar mrb. hayırlı ramazanlar. bnm sürüm 3.5 gecen hafta yükselttim.teli alalıda 1 ay oluyor. bu jb nasıl yapılıyor hiç bi bilgim yok.yukarda firmware,cydia,shsh kaydı gibi değişik terimler kullanmışsınız hiçbişey anlamadım.bana birebir yardımcı olmak isteyen arkaşlar varmı acaba? msn: [email protected] , Face: [email protected] burdanda yardımcı olabilirsiniz tşk.ler ?

JuNKy__

JuNKy__

Üye
beyler ben bunu indirdim ama nasıl kurcam??? :hmmm

D6000

Üye
cydia yı çalıştıramamanızın sebebi
muhtemelen 4.3.5 yükledikten sonra Redsn0w da 4.3.5 firmware i göstererek deniyor olmanızdan
Redsn0w ile 4.3.4 firmware i gösterin
jailbreak olacak cydia çalışacaktır.
Tethered olarak tabiii
**DENENMİŞTİR**

Arkadaşım dediğini yaptım fakat benim cydia hala beyaz ve açılmıyor? başka bir yöntemi varmı?:vur

teveten

Üye
herkese merhebalar
iphone 4 ümü yeni aldaım 4.3.5. yüklü sonuç olarak buna jailbreak yapabiliyormuyum, yapıyorsam da nasıl yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
teşekkürler

zaza

zaza

Üye
1. bu tethered bir jailbreak sistemi
2. bu jailbreak sistemini 4.3.4 ipw dosyasını göstererek yapıyorsunuz.
3. cydia ilk jailbreak yapıldıktan sonra beyaz gözükecektir.
4. cydianın tam olarak aktive olması için telefona reset atmak lazım tethered olduğu için telefon elmada kalacağından size şunu göstereyim

"just boot tethered right now" adında bir buton var sadece ona tıklayıp sanki jailbreak yaparmış gibi 4.3.4 ipw dosyasını göstererek resetliyorsunuz yani telefonu yeniden başlatıyorsunuz ama bunu yaparken sakın "install cydia" butonu işaretlemeyin. sadece "just boot tethered right now" işaretli kalsın telefonunuz her kapandığında(şarj biterse, yanlışlıkla kapanırsa vs.) hep bu son işlemi yapmanız lazım.

Üst Alt