C6-00 "Yüklenemiyor!" hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
C6-00 "Yüklenemiyor!" hatası
c6-00 kullanıyorum son zamanlarda hıc bısey yukleyemez oldum herşeyde "yüklenemiyor" diye bir hata cıkıyo nasıl düzeltebilir arkadaslar :vur

-starkiller-

-starkiller-

Üye
telefon cfw mi ofw mi

dj eşref

Üye
kardes c6-00 kullanmadıgım ıcın bılmem ama ben sana gene yardımcı olayım sonucta NOKIA oldugu ıcın menulerı aynı dıye dusunuyorum MENU/ARACLAR/AYARLAR/BAGLANTI/PAKET VERI/ERISIM NOKTASI BURAYA KUCUK HARFLERLE internet YAZ/SECENEKLERDEN CIKIS DEYIN/ tekrar yukleyemedıgınız programları yukleyın.......

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
telefon cfw mi ofw mi

cfw - ofw nedir onları bilmiyorum ki ben .s

kardes c6-00 kullanmadıgım ıcın bılmem ama ben sana gene yardımcı olayım sonucta NOKIA oldugu ıcın menulerı aynı dıye dusunuyorum MENU/ARACLAR/AYARLAR/BAGLANTI/PAKET VERI/ERISIM NOKTASI BURAYA KUCUK HARFLERLE internet YAZ/SECENEKLERDEN CIKIS DEYIN/ tekrar yukleyemedıgınız programları yukleyın.......
olmadı kardeş .s

-starkiller-

-starkiller-

Üye
cfw custom firmware özelleştirilmiş yazılım sen yüklersin. ofw offical firmware telefonla gelen yazılımdır. yazdığına bakılırsa telefon ofw sen en iyisi tuş takımını açıp *#7370# yaz soft format atılır olmadı *#0000# yap versiyonu öğren ona uygun cfw yükle

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardesm saolasn deneyeym bı

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
olmadı ya kardesm ya .s

-starkiller-

-starkiller-

Üye
cfw'mi yükledin soft format mı attın

alihanberk.58

Üye
    Konu Sahibi
soft format attım ama olmadı. Cfw yı yukleyemedım. Hem imei gıdıyo dedıler korktm bıraz acıkcası hemde beceremedm pek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt