huawei ideos x6 hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x6 hakkında?
arkadaşlar bu telefonun ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgisi olan var mı?

youtubede videoları var?
[video=youtube;ZiJDyAqkPBc]http://www.youtube.com/watch?v=ZiJDyAqkPBc&feature=youtu.be[/video]

hakandaspinar

hakandaspinar

Üye
hocam 3 sene gsm işi yaptıktan sonra huwai markasını bilirim adamların aslında ana iş kolu baz istasyonu vs. dir daha yeni yeni telefon yapmaya başladılar dev gibi bi telefon görüyorum avuçtan taşan yazılım ise 2,3 ama arayüz sıfır alt menu dokunmatiğinin olduğu aralık ise çok büyük geldi güzüme birde çok köşeli bir yapıya sahip çabuk soyulma ve aşınmalar olacağı kesin batarya kapağı hariç dış gövde gördüğüm kadarıyla plastik vb maddelerden oluşmuş huwai için ne zaman hack yazılımlar çıkar orasıda muallak karar sizin turkcell anlaşmalı bir firmanın türkiye satış fiyatı 500 dolar olmayacağı kesin kısacası altarnatifler daha mantıklı htc motorola samsung :)

61semih

61semih

Üye
huawei elektirik trafosu bıle yapıyor.gecen dolmus beklerden gordum de dıkkatımı cektı trafonun uretıcısı huaweidi :) bir çinlilerden birde rus kızlarından korkacaksın :)

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben çıkış tarihi ile ilgili bilgi istiyorum ama siz neler diyorsunuz

MBrkA

MBrkA

Üye
huawei elektirik trafosu bıle yapıyor.gecen dolmus beklerden gordum de dıkkatımı cektı trafonun uretıcısı huaweidi :) bir çinlilerden birde rus kızlarından korkacaksın :)
Bi de Japonlar var.(Örn.:Sony)

Telefona gelince arkadaşlar ilk olarak videodan anladığım kadarıyla özellikler:
1 Ghz İşlemci
512 Mb Ram
2 GB Dahili Hafıza
4" Ekran
5mp Kamera + Flaş
720p HD Video Çekme
Adobe Flash 10.1
Android 2.2 (Sonbaharda 2.3e güncellenecekmiş.)

Telefon bence güzel ama kameranın 8mp olmasını bekliyordum.Telefon bu yılın sonuna doğru Türkiye'de çıkacakmış.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
Bi de Japonlar var.(Örn.:Sony)

Telefona gelince arkadaşlar ilk olarak videodan anladığım kadarıyla özellikler:
1 Ghz İşlemci
512 Mb Ram
2 GB Dahili Hafıza
4" Ekran
5mp Kamera + Flaş
720p HD Video Çekme
Adobe Flash 10.1
Android 2.2 (Sonbaharda 2.3e güncellenecekmiş.)

Telefon bence güzel ama kameranın 8mp olmasını bekliyordum.Telefon bu yılın sonuna doğru Türkiye'de çıkacakmış.

kaynak doğru mu bence yıl sonunu bulmaz çünkü android 2.2 var. 2.3 güncellense direk güncel verirlerdi

MBrkA

MBrkA

Üye
kaynak doğru mu bence yıl sonunu bulmaz çünkü android 2.2 var. 2.3 güncellense direk güncel verirlerdi

Şuan telefon satışta.2.3 güncellemesi satışta olan yerler için sonbaharda çıkacakmış.Ancak Türkiye'ye yıl sonuna doğru geleceği için biz güncellemeyi gelecek sene görürüz heralde.Türkiye çıkış tarihi tam da kesin değil ama.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
telefon satış ta değil arkadaşım haberin olsun

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
ama şuan resmi sitesinde telefonlar arasında deil deil sadece tanıtımı yapılmış ve attığım mesaja göre dağıtmak için operatörlerle anlaşıyorlarmış

caglet

caglet

Üye
huawei yüksek donanım ve performanslı telefonları cok ucuza satmayı planlayan bi firma yapısına büründü.. Ama dünyada tek telefon o olsa almam Samsung ve Htc'ye özendiği belli yazılımsal olarak ve dış grünüş olarak... birde çin malı telefonlarını anımsatıyor yanı hiç bi forsu yok nolursa olsun boşa para

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir türlü boşa deil . senin samsung htc telefonunda kullandığın parçaları zaten huwei üretiyor. Huawei yi öyle çift hatlı televiztonlu telefonlarla karıştırma.

• Beğen
Tepkiler: exsen
kpln04

kpln04

Üye
huawei yüksek donanım ve performanslı telefonları cok ucuza satmayı planlayan bi firma yapısına büründü.. Ama dünyada tek telefon o olsa almam Samsung ve Htc'ye özendiği belli yazılımsal olarak ve dış grünüş olarak... birde çin malı telefonlarını anımsatıyor yanı hiç bi forsu yok nolursa olsun boşa para
korkutma bizi bende x5 almayı düşünüyorumda

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye

arkadaşım o yorum seni korkutmasın. bütün telefonlar birbirine benze hepsi alo dio :D

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşım bilip bilmeden konuşmayın HUAWEİ TRİDENT,ANYCOOL GİBİ MARKA DEĞİL!!!!

Türkiyenin gsm alt yapısını bile onlar kurdu!

Huawei olmasaydı o amoled ekranlı telefonları zor görürdünüz:)

eses2658

eses2658

Üye
Yukarıda arkadaş çift simli televizyonlu telefonlarla karıştırmayın demiş. Çok doğru demiş. Bir firma hakkında bilgi sahibi değilsek yorum yapmamalıyız. Sözüm Huawei'yi kötülemeye çalışanlara... Çünkü bir şirket kötüyse kötüdür ve herkes kötüdür der. Ama kullanmadan yorum yapmak da kimseye yakışmaz...

nalcam22

nalcam22

Üye
aynen kardeş az bişey bilseler bu kadar konuşmazlar adamlar bir sürü ülkeye trofo felan yapıyo bu arada x6 ne zaman çıkçak bende alcamda

oqlahoma

Üye
yurt dışında 500 dolar dan satışa sunulcakmış:megafon:

----------Eklendi @ 16:33:23 ---------- Yazıldı @ 16:29:55 ----------

kardeş zaten parçaları huawei yapıyor oda kendi telefonu üretmiş bence hiçte boşa para harcamak değil f/p ürünüdür samsung ve htc kazıklamaya çalışıyor:megafon:

eses2658

eses2658

Üye
Benim sana önerim Ascend X yani x6 yerine Huawei Honor'u bekle ;)

music_can

Üye
ben yaklasik 250 dolara aldim ve kullaniyorum android 2.2
2.3 e guncellemiyor
koseli yapisi olmasi soyulmalara sebebiyet vermiyor( ki kilif olmadan devamli cebimde tasiyorum)
cift hoparlor var ve ses gercekten cok kaliteli
kamerasi yeterli
eger devamli kurcalamazsaniz ve kontrast ayarini cok yuksek seviyede tutmazsaniz batarya yaklasik 3 gun dayaniyor
ekran 1 ms tepkime suresine sahip ve cok basarili
mini hdmi cikisa sahip
televizyonunuza baglayip oyun oynayabilirsiniz veya klip video vs
on yuzunde ikinci bir kamerasi var fakat ben sadece resim cekerken kullanabildim goruntulu aramayi sanirim desteklemiyor
icinde 1-2 yazilim la geliyor suit programi cok basarili ve hizli ayrica suit ile pc ye baglanti yaptiginiz zaman telefon ekranini pc ekranina yansitabiliyor
32 gb a kadar hafiza kartini destekliyor (ben 16 gb kullaniyorum ve hizi gayet basarili)
ekran cozunurlugu gayet iyi hatta yeni model telefonlarin cogu bu ekran cozunurlugunde uretiliyor
ekran renklerini pek taminkar bulmadim( samsung wonderla kiyasladigimiz zaman biraz sonuk kaliyor)
3d oyunlari destekliyor. 1 ghz islemci olmasina ragmen herhangi bir takilma veya donma olmuyor.

herhangi bir sorusu olan arkadaslara yardimci olabilirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt