C5-03 almak istiyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
gold'dan alıcağıma telefonsuz kalırım daha iyi 5130xm aldım garanti bitimine 4ay kala bozuldu yapmadılar para istediler 1ay sonra olcak deyp servise yolladılar gelmedi gelince oldu dediler bozuk çıktı gold dümenci şirket :( gderm alırım 450tl ye gold'dan 387ye alacağıma

PureFood

PureFood

Üye
Ya sadece Doodle jump türü oyunlar oynanır. Alan bunu göze almalı zaten S60V5 ten ne beklicez ki :D Telefon iyi ya son S60v5 güncelleme de çıktı o paraya tek akllı telefon Nokiadan ama şu var 600 MHZ işlemcili bir telefon nasıl oluyor da 400 tl iken 434 mhz işlemcili 5800 hala 480 lerde satılıyor buna anlam veremedim bi türlü. bu işte bi iş var gibime geliyor hep.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ya sadece Doodle jump türü oyunlar oynanır. Alan bunu göze almalı zaten S60V5 ten ne beklicez ki :D Telefon iyi ya son S60v5 güncelleme de çıktı o paraya tek akllı telefon Nokiadan ama şu var 600 MHZ işlemcili bir telefon nasıl oluyor da 400 tl iken 434 mhz işlemcili 5800 hala 480 lerde satılıyor buna anlam veremedim bi türlü. bu işte bi iş var gibime geliyor hep.

Belkide nokia herseyi islemci sananlara bununla bir yanıt verdi :d:

PureFood

PureFood

Üye
Belkide nokia herseyi islemci sananlara bununla bir yanıt verdi :d:

:ehe:ehe İlginç ama gerçekten öyle değil mi S^3 bile 680 MHz işlemci kullanırken sen gel S50V5 C5 i 600 MHz yap sonra 400 tl olucak iş değil sakatlık var.:hmmm

vartavirtan

Üye
Bilgisatardan yüklenen filmleri izletebiliyormu?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Valla öyle kardeş 600 mhz işlemci her telefona nasip olmaz ama telefonun ücreti 5800 dan da düşük yani savunma moduna geçmeyin hemen

X6 o cihazdan daha stabil çalsıyor :d: Telefonun 3G kamerası yok,kamera kötü bu etkenlerde etkiliyor tabiki fiyatı..
Aslında en büyük sorunu dahili hafızanın azlıgı :pro:

----------Eklendi @ 20:54:53 ---------- Yazıldı @ 20:53:51 ----------

Bilgisatardan yüklenen filmleri izletebiliyormu?
İzletmez dostum mp4'e çevirip atarsan izlersin.Kendi ekran çözünürlügüne uygun bi boyutta atman gerekli 640x360

barlasmlh

barlasmlh

Üye
480*360 boyutta hiç kasmadan rahat izleyebilirsin birde 3g kamera cok gerekmiyor bence resim konusundada ilk sayfada link verdim çektiğim resmi görebilirsiniz gayet iyi

PureFood

PureFood

Üye
X6 o cihazdan daha stabil çalsıyor :d: Telefonun 3G kamerası yok,kamera kötü bu etkenlerde etkiliyor tabiki fiyatı..
Aslında en büyük sorunu dahili hafızanın azlıgı :pro:

----------Eklendi @ 20:54:53 ---------- Yazıldı @ 20:53:51 ----------

İzletmez dostum mp4'e çevirip atarsan izlersin.Kendi ekran çözünürlügüne uygun bi boyutta atman gerekli 640x360

3G'yi bilmiyorum netten bağlanan var sanırım 3g ile. benim işim wlan bilemem:pro:
kamerasına da bi iyi bi kötü diyolar. kamera tuşu da yok bu bir eksi şık telefon ama genelde.
dahili hafıza kaç c5te ? 5800da normalde 45 lerde herşey silikken mesaj falan olmucak birikmiş. cfw de 70lerde :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
c5-03 ün dahili hafızası 40 mbdır

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
bzm burda nokia club var orda 450tl fiyatı telefonu kurcalamak serbest alıp baktım güzel sistemi flnda iyi alıcam arkdslar :)

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş uzak dur diyoruz boşver onu git gio al daha iidir ondan

34ZLM97

34ZLM97

Üye
eğer birz daha fazla paran varsa 100 lira kadar ben o telefonu alma derim ama durumum yok dersen lafım yok c6-01 ondan çok çok kaliteli bir telefon tek kusuru var kasasının çelik olması dolayısıyla biraz ağır bir telefon ama bu da bir avantaj c5-03 ten daha dayanıklı daha sağam ben ikisini de kullandım

akusta42

Üye
arkadaşım bn kulllanıyorum tel çok hızlı zaten s60 v5lerin en hızlısı nette falaln gayet güzel bn al derim ama vodafoneda net paket yaptgın zaman hız çok azalıyor oda net paket hızında telde mükemmel bir hız var ;)

lafonte321

Üye
süper telefon al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...