Cep telefonu tavsiyeniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ttooxxiicc

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu tavsiyeniz?
Merhabalar
1200tl'ye kadar telefon almak istiyorum. İşletim sisteminin android olması gerek. Aklımda sony ericson xperia x10 var ama sizin tavsiyeleriniz varmı? X10 olur derseniz eksik yönleri varmı?

Edit:
Şimdi baktım sony ericson neo var onun hakkındada yorum yaparsanız sevinirim.

hakanharun06

Üye
Androidli alacaksan Htc desire s derim ama tam fiyatını bilmiyorum

ttooxxiicc

Üye
    Konu Sahibi
HTC kamerası kötü diyorlar ondan pek bakmadım

harun22

harun22

Üye
Xperia Neo al dostum. x10 da çok güzel ama x10'u geçer. Telefon bu hafta geliyor. Yani kimsede yok daha. Youtube dan reviewlerini izleyebilirsin. Şahsen ben alacağım. Mükemmel telefon.:good:

enaa_881

enaa_881

Üye

kardeş galaxy S2 benim tavsiyem burda 1425 lira ve site gayet güvenilir siteyi incele anlarsın
yorumlara falan bak
başka alternatiflerde lg optimus 2x , htc sensation

ttooxxiicc

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bende onu alacam tavsiye ettiğin site varmı hepsiburada'da 1000tl

harun22

harun22

Üye
Ben almadım daha hepsiburadayı sevmeyenler var. İstersen mağazalara gelmesini bekle en azından eline alıp bakarsın. Daha garanti olur.

YaserOfficial

YaserOfficial

Üye
abi bende Iphone 4 tavsiye ederim android isletim sistemi cep telefonundan öte bişi yine de sen bilirsin

mustafa1800

Üye
valahi kardeşim androidli diorsan sony ericsson en iyisi diyemice disturbitor sorunu yaşıyan bir marka samsung galaxy seri al derm :) ama yeni gelşen wave 2 telefnlarıda bada işletim sistemli bada 2.0'ın yakın zmanda gelmesyle dahada iyi oluyor ynede sen blirsn :)

harun22

harun22

Üye
Sony ericssonun öyle bir sorunu oldugunu ilk defa duydum. Olabilir. Ama Galaxy serisi tasarım olarak çok çok klasik. Oysa sony ericsson hem tasarım olarak hemde donanım olarak mükemmel telefonlar üretiyor. Ve galaxy s2 alacaksan şu videoyu izlemeden karar verme : [video=youtube;GoI0PZnjcfA]http://www.youtube.com/watch?v=GoI0PZnjcfA[/video]

Videonun ortasındaki pembelik çok rahatsız edici.

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus black'ı tavsıye ederım kardes. 1,5 ay once aldım cokta memnunum. Tasarımı,hızı,şarj süresi mukemmel.. ekran kalitesi ve parlaklık olarak en iyi smartphone bence. android 2.2 froyo yuklu, 3g gorusme cok yapıyorsan on kamerası 2.0 mp. uygulamalarıda cok guzel ve bedava.. fiyatına gore sana sundukları cok daha fazla.. bakmanı onerırım..

buket2

buket2

Üye
optimus black diyebilirim fiyatı dediğinden daha uygun nova display ekran teknolojisine sahip android 2.2 işlemcili güzel bir smartphone...onun haricinde optimus 3d'yi inceleyebilirisn. 3 boyutlu çekim yapabilen çok güzel bir smartphone... özellikle oyun oynamayı seviyorsan hareket sensörüne sahip eğlenceli bir telefon

fireman87

fireman87

Üye
Bütçen yeterliyse eğer neo al derim ben sana, biraz daha düşmek istersen optimus black'i tavsiye ederim.. Fiyatlarıa göre çok kaliteli cihazlar.

'Patron

'Patron

Üye
Sony ericssonun öyle bir sorunu oldugunu ilk defa duydum. Olabilir. Ama Galaxy serisi tasarım olarak çok çok klasik. Oysa sony ericsson hem tasarım olarak hemde donanım olarak mükemmel telefonlar üretiyor. Ve galaxy s2 alacaksan şu videoyu izlemeden karar verme : [video=youtube;GoI0PZnjcfA]http://www.youtube.com/watch?v=GoI0PZnjcfA[/video]

Videonun ortasındaki pembelik çok rahatsız edici.
aynen bende sonyerıcssona hastayım

fireman87

fireman87

Üye
Bak bu pembe olayını tam bilmiyodum işte. Kötüymüş gerçekten.

fireman87

fireman87

Üye
flaşla geçiyor. Bi de dış ortamda oluşmuyor :oke:

Ya orada burada olmuyor diyede bu sorunu görmemezliğe getiremeyizki dostum.. Her zaman flashmı kullanmak zorunda bu telefonu alan adam.. Gerçi ben almıyorumda alanada hayır olsun :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt