Müjde! 5800,N97 Online Müzik Dinleme ( Fizy benzeri )

Sponsorlu Bağlantılar

Kǔr Şâd

Üye
Dostum güzel bir program kurmaya gerek duymadım elimde doluyla mp3 var, ancak kuracak olan arkadaşlar çalışıp çalışmadığını söylerse iyi olur.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
site pörtlemiş O_o

izmitli1983

izmitli1983

Üye
site bitik:))

SHaDoWHeRo55

SHaDoWHeRo55

Üye
    Konu Sahibi
Site eski haline dönmüş, çalışıyor :)

SHaDoWHeRo55

SHaDoWHeRo55

Üye
    Konu Sahibi
Sitede kısa süreli bi sorun yaşanmıştı. Düzeltilmiştir.

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
site çalışıyor bazı arkadaşlar güncellemeden falan bahsetmiş sitenin sahibinin içerikle alakası yok olay youtubedaki videoların sadece sesini çalmaya dayanıyor yani videoalar youtubedan sitesi arkadaştan (h)

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
Turkcelle'e saygılarımı iletiyorum ve sınırsız internet paketleri olmadığı için teşekürü bir borç biliyoruö :tşk:

'Patron

'Patron

Üye
Turkcelle'e saygılarımı iletiyorum ve sınırsız internet paketleri olmadığı için teşekürü bir borç biliyoruö :tşk:
meraba ben turkcell halkla ilişkiler sorumlusu sorularınızı alayım

izmitli1983

izmitli1983

Üye
madem sorumluyum diyorsun ben vodafone kullanıyorum ama türkcellde sinirsiz internet olsa türkcelle geçmeyi düşünüyorum

----------Eklendi @ 16:00:51 ---------- Yazıldı @ 15:57:42 ----------

bu siteye girdim 5800dan vodafone sinirsiz paket var ama donma oluyo şarkı çalarken birşey daha söyleyim bu mp3 sitesi değil ayrıca klipli :)

'Patron

'Patron

Üye
madem sorumluyum diyorsun ben vodafone kullanıyorum ama türkcellde sinirsiz internet olsa türkcelle geçmeyi düşünüyorum

----------Eklendi @ 16:00:51 ---------- Yazıldı @ 15:57:42 ----------

bu siteye girdim 5800dan vodafone sinirsiz paket var ama donma oluyo şarkı çalarken birşey daha söyleyim bu mp3 sitesi değil ayrıca klipli :)
Hayır Turkcellde şuanda öyle bir fikrimiz yok sınırsız internet gibi yani.

Dark_Skill

Dark_Skill

Üye
'Patron

'Patron

Üye
3g değil 4g .

konyamanyak

Üye
oOO süperrr ... :-)

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
teşekkürler

agit_cudi

agit_cudi

Üye
yahu bu sıtenın tam adresını( url ) bır babayıgıt yazabılırmı buraya sıteyı bır turlu bulamadım

mariyahci

mariyahci

Üye
yabanci bir site cikiyor hatali

Üst Alt