Üstündekini Nasıl Öldürürdün? [FORUM OYUNU]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
Üstündekini Nasıl Öldürürdün? [FORUM OYUNU]
Oyunumuz başlıkta olduğu gibi açık ve net.Yorum yazan kişi üsttekini nasıl öldüreceğinı yazacak.Alttaki başla ama fazla acımasız olma :D

bold_9700

bold_9700

Üye
ben poseidonu öldüremeeem :) neyse dur bi kurguliim hmm önce kaçırıp elindeki yabasını aldım ve elektrikli testere ile saçlarını kısaltıp :) aç bıraktım ölmesine az kala ymek verdim ve boğarak öldürdüm :destere: :D

'Patron

'Patron

Üye
öldürerek öldürürdüm

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce bacağından vururdum sonra ellerini keserdim gözlerine elimi sokup :D boğazını keserdim

----------Eklendi @ 18:39:14 ---------- Yazıldı @ 18:37:52 ----------

ben poseidonu öldüremeeem :) neyse dur bi kurguliim hmm önce kaçırıp elindeki yabasını aldım ve elektrikli testere ile saçlarını kısaltıp :) aç bıraktım ölmesine az kala ymek verdim ve boğarak öldürdüm :destere: :D

ben denizler tanrısıyım beni sudan çıkarırsan boğulurum zaten :D

• Beğen
Tepkiler: bold_9700
bboyQ7

bboyQ7

Üye
Pipisini keser bırakırdım :D
Kederinden ölürdü kendi zaten :D

• Beğen
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
bekle sen bekle :D
elime testere alıp öyle pipini keserdim :destere: :D sonra kollarinı keserdim :D.Sonra elimde bıçak ayaklarinı keserdim :D bıçakla karnıni deşip kafana 2 el ateş ettikten sonra gerisini köpeklere bırakırdım. :D
ohh canıma deysin çok caniyim :D

• Beğen
bboyQ7

bboyQ7

Üye
bekle sen bekle :D
elime testere alıp öyle pipini keserdim :destere: :D sonra kollarinı keserdim :D.Sonra elimde bıçak ayaklarinı keserdim :D bıçakla karnıni deşip kafana 2 el ateş ettikten sonra gerisini köpeklere bırakırdım. :D
ohh canıma deysin çok caniyim :D

Hacı sen insan mısın ya :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
oyunda olsa hiç tavsiye etmem iyi bişey değil arkadaşlar
:nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono:

Masha

Masha

Üye
Kötü şeyler doğurmayacaksa güzel bir oyuna benzeyecek :)

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
oyuna devam etsek :D

Nef'i

Nef'i

Üye
önce çok sıcak'a maruz bırakarak derisini şişirir sonra işkence olsun diye şişen baloncukları patlatır ve üzerine kolanya dökerdim
kolanya zarar görmüş deride ağır bir yanma hissi verecek ama öldürmeyecektir fakat kurban o kadar acı çekecekki ölmek isteyecek
sonra onu kese kese öldürürüm ...

fireman87

fireman87

Üye
Parmaklarını tek tek koparıp yere bırakırdım, daha sonra burnunu koparırdım daha sonra kulaklarını.. Ve sonrada gözlerini çıkarırdım ve o an hep onu uyanık tutardım. Sonra bağırsaklarını deşip ağzına sokardım ve boğularak ölürdü :yuru

Nef'i

Nef'i

Üye
kafasını keser sıcak bir yere koyardım böylece kan biraz daha gezer kafasında ve kopuk vucüdünü görür

lolaman

lolaman

Üye
39 kere bıçaklardım tecavüz ederim üstüne kızgın yag döküp gelinlik giydirerek çalılıklara atardım:aha:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sıcagın altına bırakırım acı çeke çeke ölür :kop:

Necmati

Necmati

Üye
Ajdar'la iliskiye sokardım

• Beğen
C@pucine

C@pucine

Üye
önce bir agaça baglarim boynundan sonra onunlan box yaparim

Nef'i

Nef'i

Üye
12 yaşında kıyamam :ağlarım:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt