LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
açıkcası nova display özelliği olan bir smartphone den bahsediyoruz arkadaşım :) 700 NIT IPS LCD ekranı olan ürün sonuçta, emin ol daha iyi görüntü vericektir aradığın parlaklığı optimus blakcte bulucaksın ... aynı zamanda bildiğim kadarıyla google marketteki uygulama ve oyunlar bedava.

Wave'i bilemeyeceğim ama N8'imde Amoled ekran var, parlaklığı düşürünce ekranda renklerin canlılığı gidiyor. Optimus Blackte ekran parlaklığını düşürünce renklerin canlılığı gitmiyor..

cihan3454

cihan3454

Üye
700 Tl'ye satamaman doğal sen ne kadar 2 günlük desen de 2. el olduğu için insanlar sıcak bakmaz zaten LG smartphone piyasasına göre gayet iyi fiyata satış yapıyor. sıfır alınabilirken neden kutusu açılmış alsınlar??

Bir yanlış anlamayı düzelteyim; Telelefon ben de değil, Adapazarı'nda çok işlek bir yerde bulunan bir telefoncuda. Yaklaşık 20-25 gün önce bahsettiğim dükkanda bu telefonu görmüştüm hemen girip fiyatını sorduğumda 850 tl olduğunu ögrendim ve piyasa değeri 950- 1000 tl iken 850 tl olduğunu duyunca telefonu incelemeye başladım. Telefon aynı gün evkurdan alınıp nakite cevrilmek üzere hiç açılmadan kart bile takılmadan, fatura sahibi tarafından, tanıdık telefoncuya satılmış, uzun süren incelememde gördümki telefon gerçekten sıfır ve fatura tarihide aynı gün, biraz pazarlık sonucu 800 tl ye kadar fiyat da düşünce 999 tl vermektense bu fırsatı kaçırmak istemedim ve aldım. Aldıktan sonra ekranı üzerindeki bandı sökerek muzafazalı bir şekilde sakladım ve 10 tl ye ekran koruyucu film taktırdım. 2 gün kullandıktan sonra aldığım gibi (sıfır çizik) geri verdim yani koruyucu film dükkanda söküp atıldı ve orjinal bandajı yapıştırıldı (geri almak telefoncunun pek işne gelmedi tabi) üzerine farkını da ödeyerek n8 adım gerisi malum zaten :)
Şu anda vitrinin en göze çarpan köşesinde sahibini 700 tl bekliyor(bazı kartlara vade farksız 12 ye kadar taksit imkanı da sunuyor). Sıkı bir pazarlık sonucu 650 ye kadar fiyatın düşeceğini tahmin ediyorum.

----------Eklendi @ 14:03:27 ---------- Yazıldı @ 12:19:09 ----------

Mrb arkadaslar wave 1 telefomu satıp optimus black almak istiyorum ancak wave 1 in ekran kalitesini bu telefonda bulabilirmiyim, wave 1 kullanıp ta bu telefonu alan arkadaşlardan yorum bekliyorum

Her ne kadar Wave 1'in ekranı harika olsa da; optimus black'in 4'' lik mükemmel ekranının size wave 1'i aratacağını sanmıyorum. Hatta o çok övülen Xperia arc'ın ekranından da aşağı kalır bir yanını göremedim (ekran olarak fazlası var eksiği yok gerçekten) Yani ekran konusunda içiniz rahat olsun...

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Merhabalar arkadaşlar ben 1 haftadır kullanıyorum ben kendi adıma söyleyeyim kullandıqım en iyi smartphone ( daha önce samsung galaxy s ve sony arc kullandım ) aslında arc yi yeni almıştım ama arkadaşda qörünce hemen sattım Lg aldım qayet memnunum ve herkese tavsiye ederim. Şarz sorununa qelince bence yeterli diyorum ekranın qücünü ve sürekli karıştırdıqımızı düşünürsek normal deqil mi 1 qün ? Alanlara hayırlı olsun almayan almayı düşünenlere şiddetle tavsiyem olsun...

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoblue

technoblue

Üye
Mrb arkadaslar wave 1 telefomu satıp optimus black almak istiyorum ancak wave 1 in ekran kalitesini bu telefonda bulabilirmiyim, wave 1 kullanıp ta bu telefonu alan arkadaşlardan yorum bekliyorum
wave1'in ekran kalitesini bulamazsın. çok daha iyisini bulursun. nova display ekran teknolojisi kullanıyor optimus black. hem daha yüksek kalite hem de daha yüksek parlaklık demek bu da. en iyi smartphone adayı bence optimus black.

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Ee henüz kimse almadımı bakalım, şu görüşleri bi alalım optimus black'in.. Bende 2x alıcam galiba türkiyeye gelmesini bekliyorum.. Android 2.2 froyo ile gelmesi bekleniyomuş ama umarım öyle olmaz, olmasında.. Nvidia tegra işlemcisi olması gerçekten harika olucak..

nonamex

Üye
2x Türkiyeye gelmeyecek diye biliyorum..

technoblue

technoblue

Üye
o da lg'nin smartphone konusunda bir diğer bombası. çift çekirdekli işlemciyle hızı bayağı iyi olacak gibi. gelsin de onu da bi inceleyelim bakalım.

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Getirirz abicim ne olacak, paralel ticaret :eller:

vanki

Üye
Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce bende lg p970 aldım.avea kullanıcısı olarak türkcell logosundan sıkıldım bende lg nin müş.hizmetlerini aradım 444 6 543 kendileri bilgisayar ortamında telfonu usb ile bilgisayara bağlamamı söylediler (bunları yaparken görüşmeleri farklı bir telf. Yapmak gerekiyor.)kendileri uzaktan erişim ile benim bilgisayara girerek bir proğ.yüklediler ortalama 10-15 dakika ,hem en son yazılımı hemde türkcell logasu ve uygulamaları gitti. Herkeze tavsiye ederim yapmanız gereken 444 6 543 nolu telf.aramak ve sıkıntınızı söylemek hepsi bu. Herkeze iyigünler.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
y n s c n

y n s c n

Üye
dur ben arkadaşa aldırayım önce bi test etsin:P duruma göre bende Optimus black alıcam kendime :) inşallah beyazıyla birlikte gelir Türkiye'ye de :) Fiyatlarıda gayet uygun bakalım ne olacak :)

technoshark

technoshark

Üye
Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce bende lg p970 aldım.avea kullanıcısı olarak türkcell logosundan sıkıldım bende lg nin müş.hizmetlerini aradım 444 6 543 kendileri bilgisayar ortamında telfonu usb ile bilgisayara bağlamamı söylediler (bunları yaparken görüşmeleri farklı bir telf. Yapmak gerekiyor.)kendileri uzaktan erişim ile benim bilgisayara girerek bir proğ.yüklediler ortalama 10-15 dakika ,hem en son yazılımı hemde türkcell logasu ve uygulamaları gitti. Herkeze tavsiye ederim yapmanız gereken 444 6 543 nolu telf.aramak ve sıkıntınızı söylemek hepsi bu. Herkeze iyigünler.

dostum rom yükleme diye forumdada mevcuttu :) gerçi sen teknik yardım alarak en güzelini yapmışşın bilmiyorsan hiç kurcalamaman en mantıklısı olmuş :) optimus black'ten memnunmusun ?

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Bence rom yükleme garantisi iptal olabilir sonra birde onunka uğraşırsın.

huseyinos

huseyinos

Üye
Arkadaşlar yaklaşık bir aydır Lg Optimus kullanıcısıyım Symbian'dan sonra uzay çağı teknolojisi kullanmanın sevincindeyim gayet ince hafif şık telefon arkadaşlarımdan 2si tavsiyem üzere bu telefonu aldı onlarda menmun.

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yaklaşık bir aydır Lg Optimus kullanıcısıyım Symbian'dan sonra uzay çağı teknolojisi kullanmanın sevincindeyim gayet ince hafif şık telefon arkadaşlarımdan 2si tavsiyem üzere bu telefonu aldı onlarda menmun.

Bak bunları söyledin içim rahatladı, bende almayı düşünüyorum yakın bi zamanda.. Sizleri memnun görmek beni dahada bi teşvik ediyor..

amelia75

Üye

güle güle kullanın... optimus black'in eksilerini artılarını bizlerede aktarırsanız seviniriz...

emineu

Üye
merhaba bızde ıkı gunluk trıdent androıd a2000 rezaletınden sonra lg optımus black aldık ıkı tane esımle bırlıkte yanlız ılkdefa andridli bı cıhaz kullanıyoruz yanı kullanım acısındn yabancıyız yenı yenı kesfetmeye calısıyoruz ama sunu soylıyebılırım kı ekran gercekten kusursuz incelıgı mukemmel sesıde gayet net konusma yaparken anlıcagınız bıze gorede tavsıye edılır bı cıhaz ama sorun bızde cözmeye çalısıyoruz :ehe bu arada bız evkurdan aldık 24 ay taksıtlı fıyatı 1300 tl bir tanesı :hmmm

huseyinos

huseyinos

Üye
güle güle kullanın... optimus black'in eksilerini artılarını bizlerede aktarırsanız seviniriz...

Eksi olarak bu fiyata bu kalitede alınan telefon için eksilerin pek önemli olduğunu düşünmüyorum ama Kamerada HD çekimler PC de izlenirken basıklık sorunu var birde kendim farkettim uzun süre telefonu kapamayınca (3-4 gün aralıksız) İnternet sayfalarında donma duraklama takılma gibi problemler oluyor artı olarak tanımlı Wifi ağlarına otomatik bağlanmada problem oluyor 2 günde bir telefonu düzenli olarak açıp kapayınca problem ortadan kalkıyor.
Artısı çok hangisinden bahsetsem bilemiyorum ama benim için en büyük artısı android olması işim gereği PDF formatında evrakları mail olarak şirkete göndermem geriyor bunun için CAMSCANNER programını yükledim mükemmel nerede olursam olayım 1 dakikada İşyeri dışındaki evrakları anında PDF olarak gönderebiliyorum.

CS BETA

CS BETA

Üye
Zencefilin günü bellimi?

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
maxicep.com/lg/lg-optimus-black-kullanici-memnuniyet-anketi-516019.html#post3586872

Alanlari ankete bekliyorum

Hop kardeşim başka yerde tezgah aç :ehe Şaka bi tarafa, bencede katınılması gereken bi anket.

Takipçi Satın Al

Üst Alt