Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi

suayb

suayb

Üye
Üstadım güzel konu ;):good:
Bende Ace var mesajlarda sıkınyı yaşıyorum
1. Klavyeyi Q klavye yaptım geri nasl T9 yapacam bulamadım bi türlü (tuşlu kalavye normal telefonlardaki gibi)
2. Konuştuşça yazan bölüm çalışmıyor tıklıyorum tıklıyorum bağlanamadı diyor aldığım ilk gün çalıştı sonra dahada çalışmadı telefona dünyanın yazılımını vs. yükledim geri dönmekte istemiyorum yardımınıza ihtiyacım var tşk. ederim :hmmm

----------Eklendi @ 02:09:39 ---------- Yazıldı @ 01:25:24 ----------

birinci sorunu cozdum arkadaslar fakat 2.sinde hala sknti devam

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Üstadım güzel konu ;):good:
Bende Ace var mesajlarda sıkınyı yaşıyorum
1. Klavyeyi Q klavye yaptım geri nasl T9 yapacam bulamadım bi türlü (tuşlu kalavye normal telefonlardaki gibi)
2. Konuştuşça yazan bölüm çalışmıyor tıklıyorum tıklıyorum bağlanamadı diyor aldığım ilk gün çalıştı sonra dahada çalışmadı telefona dünyanın yazılımını vs. yükledim geri dönmekte istemiyorum yardımınıza ihtiyacım var tşk. ederim :hmmm

----------Eklendi @ 02:09:39 ---------- Yazıldı @ 01:25:24 ----------

birinci sorunu cozdum arkadaslar fakat 2.sinde hala sknti devam
1. Sorun tamam demissin .
Bu dediğin 2. Uygulamayı sen kendin mi yükledin telefonda varmıydı .
android oyunlarını pcde açan program lazım ama denenmiş ve kullanılabilen olması lazım

Arkadasimiz denemis tek sorun ingilizce olması programın .
http://www.maxicep.com/android-genel-destek/android-uygulamalari-pcnizde-acin-508774.html

suayb

suayb

Üye
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Yok kendi içinde geldi kalvyede boşluk tuşunun hemen yanında mikrofon işareti de var zaten ona tıklayınca bağlanamıyor diyor kafasına göre bakıyorum bazen oluyor bazende olmuyor
sorunu çözemedim araştırıyorum size dönicem :)

Th3Kingg

Üye
Hocam root etmek için sdk'yı indiriyorum ancak NSIS Hatası veriyo Yardımcı olurmusn..?

asooff

Üye
mrb arkadasım wılesten aplıcatıon guncellemesı yaparken telefonum dondu telefonun modelı galaxy s ı 9000 bende bataryayı cıkarıp taktım ama sımdı telefonu acıyorum acılıs samsungun acılıs anımasyonu oynuyor bellı bır sure bekleyıp donuyor makına acılmıyor cok zor durumda kaldım rehberımde orda bılgıler neyapabılırım format nasıl atarım telımı yurtdısından aldım bıde tr dekı androıdle yurtdısındakı androıd yazılımları farklıymıs ne yapabılrıım yardım edersenız cok sevınırım

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Hocam root etmek için sdk'yı indiriyorum ancak NSIS Hatası veriyo Yardımcı olurmusn..?
özel mesaj ile cevaplandı..
mrb arkadasım wılesten aplıcatıon guncellemesı yaparken telefonum dondu telefonun modelı galaxy s ı 9000 bende bataryayı cıkarıp taktım ama sımdı telefonu acıyorum acılıs samsungun acılıs anımasyonu oynuyor bellı bır sure bekleyıp donuyor makına acılmıyor cok zor durumda kaldım rehberımde orda bılgıler neyapabılırım format nasıl atarım telımı yurtdısından aldım bıde tr dekı androıdle yurtdısındakı androıd yazılımları farklıymıs ne yapabılrıım yardım edersenız cok sevınırım
telefonunuzun batarya bölgesinde reset tuşu varmı küçük kırmızı bir tuş.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
yok reset tusu maalesef
o zaman
Telefonunuzu kapalı konuma getirin yada bataryayı çıkartıp tekrar takın.
Ses Açma Tuşu + Menü Tuşu + Power Tuşuna Samsung Yazısı Gelene Kadar Basılı Tutun sonra Ses Kapama tuşuna basarak wipe data/factory reset Seçenegine Gelin
Menü tuşuna basıp resetleme işlemini başlatın en sonunda telefonunuzun temizlenmesi gerek

asooff

Üye

o zaman
Telefonunuzu kapalı konuma getirin yada bataryayı çıkartıp tekrar takın.
Ses Açma Tuşu + Menü Tuşu + Power Tuşuna Samsung Yazısı Gelene Kadar Basılı Tutun sonra Ses Kapama tuşuna basarak wipe data/factory reset Seçenegine Gelin
Menü tuşuna basıp resetleme işlemini başlatın en sonunda telefonunuzun temizlenmesi gerek
uc tusada basıyorum olmuyor telefonun sol yanındakı ses azaltma artdırma tusuna ortadakı dokunmatık olmayan menu tusuna bıde acma kapama tusuna basıyorum acılıstakı samsung galaxy sı9000 telefon acılısı cıkıyor dedıgın gıbı ses dugmesıyle reset yapıcak bır secenek cıkmıyor

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
uc tusada basıyorum olmuyor telefonun sol yanındakı ses azaltma artdırma tusuna ortadakı dokunmatık olmayan menu tusuna bıde acma kapama tusuna basıyorum acılıstakı samsung galaxy sı9000 telefon acılısı cıkıyor dedıgın gıbı ses dugmesıyle reset yapıcak bır secenek cıkmıyor
kusura bakma telefon açılmadan başka bir format yolu yok :)

sonmez30

Üye

cihazınız Root'lumu ?

Telefonuzda mûzik dinlerken sol alt kösedeki menüden secenek cikmasi gerekiyormus aldıgim bilgi böyle eğer ise yaramassa tekrar söyleyin

Teşekkürler

2.yolude öğrendim:

Hafıza kartına (sd) media/audio diye iç içe iki klasör açıyorsun
sonra audionun içinede 3 klasör açıp isimlerini;ringtones,alarms ve notifications yapıyoruz.

artık istedğimiz mp3 leri istediğimiz dizin lere atıp zil ayarlarında seçili hale getiriyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Necmati
sakut

sakut

Üye
hocam kolay gelsin samsung i5510 canlı duvar kagadı olmaması room veya bi yardımcı programla sorunu çözebilirmiyim şimdiden teşekkürler.:):hmmm

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
hocam kolay gelsin samsung i5510 canlı duvar kagadı olmaması room veya bi yardımcı programla sorunu çözebilirmiyim şimdiden teşekkürler.:):hmmm

Sorununuzu en kisa zamanda cözmeye calisacağim .)

sakut

sakut

Üye
hocam kolay gelsin samsung i5510 canlı duvar kagadı olmaması room veya bi yardımcı programla sorunu çözebilirmiyim şimdiden teşekkürler. benim probleme baka bildinmi?

Üst Alt