Nokia C7, N8 ile takas...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7, N8 ile takas...
arkadaşlar c7 telefonumu yaklaşık 6 ay önce aldım kutu olduğu gibi duruyor kulaklığını bile hiç kullanmadım ilk günkü gibi duruyor 1,5 yıldan fazla garantisi var daha tertemiz bir telefon ve n8 ile takas düşünüyorum, yanlış anlaşılmasın telefonun performansı ya da veriminden hiç şikayetçi değilim takas yapmamın tek nedeni n8 in tasarımını sevmemdir belki komik gelebilir ama öyle yani , çoğu insan c7 nin tasarımını güzel buluyor n8 i de kaba olarak görüyor ama benim için n8 in tasarımı daha güzel takası sadece izmir merkezde birebir görüşmek istiyorum ve sadece metalik gri n8 düşünüyorum flash yada hackli olmasın ve çizik yıpranmış telefonu da kabul edemem lütfen ciddi cevaplar bekliyorum...

Kubde

Kubde

Üye
Dostum tasarımından ziyade kamerası için 2.yi bile alabilirim:yuru

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Dostum tasarımından ziyade kamerası için 2.yi bile alabilirim:yuru

iyi o zaman al 2.yi, ilkini takas yapalım senle :) bazı N8 sahipleri telefonlarının tasarımından memnun değil belki öyle birini bulurum artık anlaşırsak takas yaparız...
Aslında kafamı karıştıran bu anna güncellemesi ile gelecek olan nfc olayı, eğer bu teknoloji tutarsa bence C7 lerin değeri daha da artar N8 de nfc yok, böylece kameradaki dezavantajı c7 nfc ile kapatacak ve c7 nin diğer telefonlardan bir farkı olacak Evet c7 farklı olacak sırf o yüzden takas konusunda bazen tereddüte düşüyorum...

Emre-45

Emre-45

Üye
Üste ne vereceğini de belirt ona göre isteyenler gelsin :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Üste ne vereceğini de belirt ona göre isteyenler gelsin :)

üstüne bir şey vermeye değerse onu da konuşuruz şimdi sırf kamerası daha iyi diye üzerine para verecek halimiz Yok n8 çizilmiş yıpranmışsa garantisi 1 yıldan daha az ise ya da başka bir sorunu varsa ben üstüne hiçbirşey veremem çünkü benim c7 6 ayı dolmadı ve tertemiz donanıma laf atmaya giderse iş c7 olupta n8 de olmayan donanım ve özellikler var neye göre kıyas yapacaz sadece kameraya göre mi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt