hdmı çıkışı yüksek oyun çözünürlüğü ve kaliteli oyunlar yükleniyor 550tl bizim burda sıfır 120gb lık modeli ben almayı düşünüyorum. Tavsiye ederim psp ve ps2 eskidi alınmaz artık 
en iyisi ve kalitelisi ps3 türhdmı çıkışı yüksek oyun çözünürlüğü ve kaliteli oyunlar yükleniyor 550tl bizim burda sıfır 120gb lık modeli ben almayı düşünüyorum. Tavsiye ederim psp ve ps2 eskidi alınmaz artık
onun yerine ipod touch alabilirsiniz gerçekten süper oyunlar yükleniyor ben tavsiye edebilirim ama ben dokunmatik sevmem diyorsanız psp go alın
![]()
bence biraz daha bekle psvita al derim.ps 3 kadar kaliteli olacak diyorlar.internetten arattırıp özelliklerine bakabilirsin.Türkiye ye geldiginde 650-800 arası bi fiyatı olacakmış.

o zaman psp.ben kendimde psp kullanıyorum eski olmasına ragmen çok güzel bi alet.benim arkadaşta psp go almıştı,şekli biraz daha degişik ama memnun kaldı.o da ps3 ile psp arasında kalmıştı,psp de karar kıldı.aldıgına başta biraz pişman olmuştu çünkü bi 5-6 ay kadar oyun oynayamamıştı ama sonradan memnun kaldı.neden oynayamadı dersen,versiyonunu yükseltti kırması çıkmadıgı için korsan oyun oynatamadı.sonradan kendimiz kırmasını yaptık.sana psp 3004 tavsiye ederim.daha ele oturaklıdır.İpod Touch Konsolun Yerini Tutar mı ? Fiyatı Nedir ?
----------Eklendi @ 21:26:57 ---------- Yazıldı @ 21:22:24 ----------
Okadar Para Verme Niyetim Olsaydı 400 TL'lik 2 konsol arasında kalmazdım.![]()
Arkadaşlar kendime oyun konsolu almaya karar verdim . Ps2 ve psp arasında kaldım. hangi konsolda daha güzel oyun oynayabilirim ??![]()
Xbox 360 Slim şuan dünyanın en çok satan konsolu ve özellikleri bakımından en iyi konsol olma ünvanını koruyor. Gerek 1080p HD olması, gerek HDMI çıkışı, gerekse Firmware sonunda takılan Blu-Ray olması vb... Özellikle grafik İşlemcisi zaten test edilen videolar ve kendi test ettiğim videolar da, hangi konsolun daha net ve akıcı grafiklere sahip olduğu görülüyor. Kullanıcı kitlesini de göz önünde bulunduracak olursak, PS3 Xbox 360 Slim ve Kinect seviyesinde bir konsol yapmayı başaramadı ve işi Move'a sürdü. Buda Xbox Kinect'in taklidi olarak tarihlere yazıldı. PS2 çıktığı zamandan bu yana, 152 milyon civarında sattı ve diğer konsolların bunların yanına yaklaşması imkansızdır. Çünkü günümüze SNES 60 Milyon, PS3 50 Milyon ve Xbox 53 Milyon konsol satmıştır ve PS3 konsol dünyasının son sırasında yer alıyor. PSP, binevi PS2 yerine geçer ve bununla uyumlu olarak işlev görür.Önce şu yanlışları bir düzeltelimXbox 360 Slim şuan dünyanın en çok satan konsolu ve özellikleri bakımından en iyi konsol olma ünvanını koruyor. Gerek 1080p HD olması, gerek HDMI çıkışı, gerekse Firmware sonunda takılan Blu-Ray olması vb... Özellikle grafik İşlemcisi zaten test edilen videolar ve kendi test ettiğim videolar da, hangi konsolun daha net ve akıcı grafiklere sahip olduğu görülüyor. Kullanıcı kitlesini de göz önünde bulunduracak olursak, PS3 Xbox 360 Slim ve Kinect seviyesinde bir konsol yapmayı başaramadı ve işi Move'a sürdü. Buda Xbox Kinect'in taklidi olarak tarihlere yazıldı. PS2 çıktığı zamandan bu yana, 152 milyon civarında sattı ve diğer konsolların bunların yanına yaklaşması imkansızdır. Çünkü günümüze SNES 60 Milyon, PS3 50 Milyon ve Xbox 53 Milyon konsol satmıştır ve PS3 konsol dünyasının son sırasında yer alıyor. PSP, binevi PS2 yerine geçer ve bununla uyumlu olarak işlev görür.
Ayrıca "mangdaşire" PSVita PS3'ten daha üstün özelliklere sahip olacak. Daha rakibi Microsoft'u geçemezken taklit işine girişmişti ve sonunda PSVita'yı çıkardı. Bu yanlışı bir düzeltelim. PS3'te tek olarak 3.2GHz frekansında çalışan İşlemci bulunuyor ve tek bir ana işlem ünitesine sahip. PSVita'da 2.0 GHz Frekansında çalışan ARM Cortex-A9 4 çekirdekli İşlemci, birden çok işlem yapan ana işlem ünitesi bulunduyor ve daha öncede belirttiğim gibi Nvidia'nın tasarlamış olduğu, aynı ARM Cortex-A9 mimarisini baz alan 4 çekirdekli "Tegra 3" Grafik İşlemcisi bulunduruyor. Ayrıca 3G, Wi-Fi ve GPS'i göz önünde bulunduracak olursak, ileri teknoloji bir taşınabilir konsol. Oyunlar bölümünde, PSVita'nın incelemesine bakabilirsiniz. PSP 3004 ve Go şuan da düşük sırada bulunuyor. Çünkü çoğu kişi Nintendo 3DS ve DS Lite konsoluna hücum ediyor ve bu taşınabilir konsollar, peynir ekmek gibi satıyor. Zaten bu tür taşınabilir oyun konsolları, oyun oynamak için yapılmıştır ve hepsi aynı işlevi görür "nicklazımdeğil". Fakat genellikle evde oynamak için alacaksınız, PS2 alın. Fakat sürekli gezinti hâlinde olacaksanız, o zaman PSP 3004 veya Go alabilirsiniz. İki konsol da aynı işlevi görür.
PSVita 1 Kasımda Avrupa'da, Amerika'da ve sonraki günlerde ise Türkiye'ye gelecek ve fiyatı PS3 seviyesinde olacak. Tabiki 3G'li ve GPS'siz modeli daha düşük fiyatta olacak. Ayrıca 2012'de Wii U konsolu bizimle olacak. PS3 ve Xbox'ın Wii U konsolu karşısında bir şansı olmayacak. Çünkü Donanımsal bakımdan uçuk bir konsol olacak.
PSVita ve Wii U'nun incelemelerini yaptım. Bu linklerden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Onun için acele etmeyin.
Nintendo Wii U incelemesi ve genel bilgiler
PSVita incelemesi ve genel bilgiler
ikisinide kullandım ps3 daha kullanışlı ve iyi .birincisi ps3 kullanış olarak xboxa 10 basar sayılar üzarinden konuşmayalımikisinide kullandım ps3 daha kullanışlı ve iyi .
eğer bütcen ps2 veya psp ye yetiyorsa onların ikiside elimde bulunuyor ve ben sana pspyi öneririm kopya oyun oynamak istersende kolay bir şekilde oynayabilirsin psp de çip felen uğraşmıyorsun. oyunlarıda var.
Ben tüm konsolları kullandım ve aralarında en iyi grafik vaad eden konsol tartışmasız Xbox 360'dır. Ayrıca kalite bakımından PS3'e diyecek birşey yok canım. Maaşallah zeka küpü gibi bir konsol
Bu konuları da Fan kitlesine dönüştürmeyin 

Bu kadar kullanıcı Xbox 360'ı alıyorsa, sayısal bakımdan bu değerler göz önünde bulundurulmalı.Ben tüm konsolları kullandım ve aralarında en iyi grafik vaad eden konsol tartışmasız Xbox 360'dır. Ayrıca kalite bakımından PS3'e diyecek birşey yok canım. Maaşallah zeka küpü gibi bir konsol
Bu konuları da Fan kitlesine dönüştürmeyin
İzleyin ve biraz grafiksel bakımdan birşeyler öğrenin
[video=youtube;-pwJ4xv_K5s]http://www.youtube.com/watch?v=-pwJ4xv_K5s&feature=player_embedded[/video]
sen bana grafik öğretemezsin .. elinde şuan ps3 varsa ki hiç sanmıyorum git aç xboxla karşılaştır.PS3 en iyisi bence bu sorunun cvb ı da tabiki PS2![]()
eğer sen hep seyahat eden biriysen benim gibi psp al filmde izlersin müzikte dinlersin oyunda oynarsın
ama evde otururum dersen ps2 al
ama eğer para biriktirme durumun varsa kas kendini biraz ikinci elde olsa al ps3ünü 
psp onun rakibi bile olamazİpod Touch Konsolun Yerini Tutar mı ? Fiyatı Nedir ?
----------Eklendi @ 21:26:57 ---------- Yazıldı @ 21:22:24 ----------
Okadar Para Verme Niyetim Olsaydı 400 TL'lik 2 konsol arasında kalmazdım.![]()
ipod touch 4 8gb 400tl falandı sanırım her özellikte psp den üstün ekran kalitesi işlemcisi boyutu kamerası
her şeyiyle üstün olabilir ama oyun kalitesinde üstün olamaz.pspde tuşlar var fiziksel olarak oynadıgını hissediyorsun,dokunmatik ekranda heryer dümdüzdür,bastıgını hissedemezsin.ayrıca pspnin ekranı ipoda göre daha büyüktür(1000-2000-3000 serilerinin ekranı büyüktür) müzik kalitesinde wifi çekim kalitesinde daha iyi olabilir ama sonuç olarak birisi oyun birisi müzik için yapılmıştır.yani ikisini karşılaştırman yanlışpsp onun rakibi bile olamazipod touch 4 8gb 400tl falandı sanırım her özellikte psp den üstün ekran kalitesi işlemcisi boyutu kamerası
![]()
.
her şeyiyle üstün olabilir ama oyun kalitesinde üstün olamaz.pspde tuşlar var fiziksel olarak oynadıgını hissediyorsun,dokunmatik ekranda heryer dümdüzdür,bastıgını hissedemezsin.ayrıca pspnin ekranı ipoda göre daha büyüktür(1000-2000-3000 serilerinin ekranı büyüktür) müzik kalitesinde wifi çekim kalitesinde daha iyi olabilir ama sonuç olarak birisi oyun birisi müzik için yapılmıştır.yani ikisini karşılaştırman yanlış.
arada bariz bir fark vardır müzikte olsun wifide olsun ipod touch daha üstündür ipod touch sadece müzik cihazı değil multimedia canavarıdır.. ipod touch nerde psp nerde kardeşim 
sen bilirsin.ama ben hala psp tavsiye ediyorum.neyse iphone oyunları ipoda yüklenir.istersen kendi pspmden bir tane ss koyayım:Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim (:
İpod Touch Almaya Karar Verdim. Çünkü Oyun derdi yok internetten istediğim oyunu ipod'a yükleyebilirim.
İphone için olan oyunlar ipod'a yüklenebilir mi ?
sen bilirsin.ama ben hala psp tavsiye ediyorum.neyse iphone oyunları ipoda yüklenir.istersen kendi pspmden bir tane ss koyayım:
bu gta vice citydir.görüntü kalitesi telefondan dolayı düşüktür.

jailbreak yaparak ıstedıqınız oyunu yuklersınız psp ebat bakımından cok yer kaplar ıpod touch daha kıbar ve psp den ustundur..Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim (:
İpod Touch Almaya Karar Verdim. Çünkü Oyun derdi yok internetten istediğim oyunu ipod'a yükleyebilirim.
İphone için olan oyunlar ipod'a yüklenebilir mi ?