tavsiyeniz nedir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
askim822

askim822

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeniz nedir
merhaba uzun bir süre symbian telefonlarda süründükten sonra artık yeni içerik çıkmaması ve çağa ayak uydurmak maksatlı androide geçmek istiyorum. Tanıştığım bir arkadaş çok cazip ödeme ve fiyata telefon verecek. Bende kaç gündür telefonları inceliyorum. Bada işletim sistemli telefon istemiyorm. Wave II teklif etmişlerdi. Sizden bir kere alıp uzun yıllar elimden bırakmayacagım, doyurucu, sorunsuz güzel bir tavsiye istiyorum. Fiyat 1200 kadar olabilir. Ben lg p970, lg p990 2x samsung galaxy s II yi inceledim. GalaXY s 2 android sanırım. htc den boyumu aşmayacak bir canavar da olabilir. Iyi yorumlar

MBrkA

MBrkA

Üye
Ben telefonları söyleyeyim sen fiyatlarına bakarsın.En tavsiye ettiğimden başlayarak sıraladım.
Samsung Galaxy S2
HTC Desire HD
HTC Desire

askim822

askim822

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefonları söyleyeyim sen fiyatlarına bakarsın.En tavsiye ettiğimden başlayarak sıraladım.<br />
Samsung Galaxy S2<br />
HTC Desire HD<br />
HTC Desire
<br />
<br />
Teşekkür Ederim

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
galaxy s 2 şuan içinde bulunduğumuz çağın en iyi cep canavarı ( güç , kamera, performans, internet, kullanım, servis dahil olmak üzere)

Necmati

Necmati

Üye
Android alcaksan Tabiki HTC ama 1200 sağlam Telefon bulmak zor Desire HD 1400 istiyolar sen 1200 liraya bulabilirsin kesinlikle ama kesinlikle desire HD al farkı göreceksin :)

berkcombil

Üye
Bir kere HTC'lerin şarj olayı tam bi hela,hiçbirşey yapmadan günü çıkarabilirsen şanslısın diyorum:eheGalaxy S2 çok çok iyi fakat aşırı ısınması,Wi-Fi çekim gücünün zayıflığı ve onun da tam olarak tatmin edici bir şarj süresine sahip olmamasını da değerlendirmeni öneririm.Sana verebileceğim en iyi tavsiye şu saatten sonra tek çekirdekli bir telefon almanın hiçbir mantığı olmamasıdır.Acelen yoksa biraz daha bekleyip yeni modellerin ülkemize girmesini bekleyebilirsin ya da Galaxy S2 ile yola devam edebilirsin:oke:

berk bilgin

berk bilgin

Üye
Galaxy s2 şu anki haline göre en iyisi bi de 2.3.4 güncellemesi olunca gör sen

technoblue

technoblue

Üye
1200 tl bütçe belirtmişsin ama sgs2 bu bütçeyi çok fazla aşıyor. ben lg optimus black tavsiye ederim. android 2.2 froyo işletim sistemi mevcut ve yakın zamanda 2.3 güncellemesi gelecek. tasarımı felan çok iyi. 2mp ön kamera ve nova display ekran gibi bir çok yeiliğe sahip. fiyatı da 900 tl civarında. bu fiyata bu özelliklerde alabileceğin en iyi smartphone adayı.

fireman87

fireman87

Üye
SGS2 1600 civarında bence bi telefona o kadar para verilmez.. Optimus p970 optimus black veya 2x'e bakabilirsin. İkiside harika cihazlar.. Yurtdışından getirtebiliyosan 2x yoksa optimus black.

matrax-0052

Üye
Yurtdışı galaxy 2 veya iphone 4 al gitsin ben şahsen hep yurtdışı alıyorum hiç elimde bozulup kalmadı.Galaxy s2 1600 tr garantili yurtdışı garantisiz 1200tl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt