askim822
Üye
tavsiyeniz nedir
merhaba uzun bir süre symbian telefonlarda süründükten sonra artık yeni içerik çıkmaması ve çağa ayak uydurmak maksatlı androide geçmek istiyorum. Tanıştığım bir arkadaş çok cazip ödeme ve fiyata telefon verecek. Bende kaç gündür telefonları inceliyorum. Bada işletim sistemli telefon istemiyorm. Wave II teklif etmişlerdi. Sizden bir kere alıp uzun yıllar elimden bırakmayacagım, doyurucu, sorunsuz güzel bir tavsiye istiyorum. Fiyat 1200 kadar olabilir. Ben lg p970, lg p990 2x samsung galaxy s II yi inceledim. GalaXY s 2 android sanırım. htc den boyumu aşmayacak bir canavar da olabilir. Iyi yorumlar

Galaxy S2 çok çok iyi fakat aşırı ısınması,Wi-Fi çekim gücünün zayıflığı ve onun da tam olarak tatmin edici bir şarj süresine sahip olmamasını da değerlendirmeni öneririm.Sana verebileceğim en iyi tavsiye şu saatten sonra tek çekirdekli bir telefon almanın hiçbir mantığı olmamasıdır.Acelen yoksa biraz daha bekleyip yeni modellerin ülkemize girmesini bekleyebilirsin ya da Galaxy S2 ile yola devam edebilirsin