İsteyen gelsin. Zorla güzellik olmaz :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
    Konu Sahibi
İsteyen gelsin. Zorla güzellik olmaz :D
arkadaşlar günlerdir beni bir numara rahatsız ediyo. Ne yaptıysam önüne geçemedim. Benimde aklıma bi fikir geldi. Hamurabi misali dişe diş göze göz. Araya bildiğiniz kadar arayın :D. Ben önce adamın derdini anlatıyıp size. Arıyo sen bizim kıza laf atmışsın dio küfredio bende küfredip kapatıorum. Kimsin falan die sordum cevap yok Ankara İncesu mu dedi biyeri söyledi oraya gel diyip duruo adamıda tanımıorum. İnsan gibi konuşmayıda bilmio bende dedimki benim canım forumumun değerli üyeleri bi göz dağı verse sen kimsin bizim arkadaşı rahatsız ediyomuşun falan deseler fena olmaz. Tabi forum kurallarına aykırımı emin değilim. Kuralları biraz inceledim ama bu konuyla ilgili bi yasak görmedim. Numarayı veriyim ben:03742236604. Galiba ev telefonu ama bi bilgim yok. Bu arada ben istanbuldayım adamın derdi ne anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

lolaman

lolaman

Üye
Hallederiz :oke:

• Beğen
Tepkiler: senhor_diabo
ultrayer6

ultrayer6

Üye
inciye ver bunu

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
    Konu Sahibi
inci :d: onuda denerim :D sağol loloman :sarıl:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
kolay gelsin

lolaman

lolaman

Üye
bu herif psikopatmış ugraşamam bunla

ultrayer6

ultrayer6

Üye
inciye açtım başlık panpa ama takmadı adamlar :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve senhor_diabo
senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
    Konu Sahibi
sağolun pampalar lola adam ne dedi merak ettim kafayı bozmuş gibi geldi banada :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
sıcak yaz gecelerinde muhabbetçi bulmuşun işte daha ne istiyosun.

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
    Konu Sahibi
Adam küfredio sorun orda :D

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Bizde senin kine benzer ses kaydı var adam biz aşiretiz diyor bizim hanıma mesaj atmışsın diyor küfürü basıyor :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
taa ilk cep telefonlarının çıktığı zamanlarda ben de aldıydım bi tane böyle kütük gibi :D

adamın biri beni arıyodu "sen benim kariya galpli galpli mesajlar gönderiyomuşun" dedi.
işin ilginç yanı, elimdeki telefonun mesaj desteği yoktu, sadece arama yapılıyordu :D :d:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
taa ilk cep telefonlarının çıktığı zamanlarda ben de aldıydım bi tane böyle kütük gibi :D

adamın biri beni arıyodu "sen benim kariya galpli galpli mesajlar gönderiyomuşun" dedi.
işin ilginç yanı, elimdeki telefonun mesaj desteği yoktu, sadece arama yapılıyordu :D :d:

:ehe :ehe oda iyiymiş

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
    Konu Sahibi

:ehe:ehe bugün aramadı demek ki güzel bi çözüm :D

OğuzcanAbi

Üye
bu numara çok ilginç :D

• Beğen
Tepkiler: levasinay
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
süper bı yöntem bılıyorum ama dıyemem:d::d:
bana takılan sapık o yöntemden sonra arayp özür dıledı:d::d:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Silinen Üye 166392
ultrayer6

ultrayer6

Üye
anlat yaw nolacak :D

Biz de bana takılan zenci bi kız vardı tipsizin tekiydi arkadaşa vermiştim telefonu ben polis diyodu konumunuzu tespit ettik diyodu kız da saf bişeymiş ağladı hemen :D bende hikaye bitmez :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
mangdaşire

mangdaşire

Üye
buraya girmeden önce hiç gülecegim yoktu :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt