Samsung Galaxy Gio S5660 hafıza kartına erişim?

Sponsorlu Bağlantılar

sonmez30

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio S5660 hafıza kartına erişim?
Selam arkadaşlar

Yeni aldığım Samsung Galaxy Gio S5660 hafıza kartına erişim ve program atmak için daima hafıza kartını çıkarıp adaptörü ile pc bağlayıp öylemi atmak lazım bunun bir yolu yokmu? Usb kablosunu taktığımızda telefonun ve hafıza kartının içeriğini ayrı ayrı pcden görmezmiyiz?

Saygılar

MBrkA

MBrkA

Üye
Telefonun hafızasını göremezsin.Tabi eğer rott yapmadıysan.

61semih

61semih

Üye
Telefonun hafızasını göremezsin.Tabi eğer rott yapmadıysan.

telefon hafızasını sormuyor sanırım arkadas.hafıza kartını soruyor.kablo ıle telefonu pc ye bagla sonra telefon ekranında cıkacak olan usb ıle bagla secenegını sec bırsure sonra bılgısayarım dan goreceksındır hafıza kartını

sonmez30

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar hafıza kartına direkt ulaştım.
Bu arada giolar kaç gb a kadar sd kart desteği var?
Ayrıca root niçin olunur?Nasıl olunur?

Saygılar

61semih

61semih

Üye
Teşekkürler arkadaşlar hafıza kartına direkt ulaştım.
Bu arada giolar kaç gb a kadar sd kart desteği var?
Ayrıca root niçin olunur?Nasıl olunur?

Saygılar

ben 8gb kullanıyorum tahmınımce 32 gb ta kadar desteklıyordur.root işlemı ıse telefon uzerındekı butun verılerı degıstırme sılme vs gbı yolları açan bır ıslemdır yanı bır nevı windowstaki administratorlük gibi birşey.yanı telefonda kurulu gelen programlarıda sılebılıyorsun ornegın google maps.bu yetkının telefonun orjınalınde bıze verılmemesının sebebı ıse pek bır bılgısı olmayanların ıstem dosyaları gıbı hayatı onem tasıyan dosyaları sılebılmesıdır.yanı kısacası hıcbır kısıtlama olmadan telefonu kullanabılme yetkısı alırsın root yapmakla.

sonmez30

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler arkadaşlar

Root işini değilde forumda root olmadan uygulamaları sd karta taşıma konusundakileri uyguladım ama program tamamen taşınmıyor

Üst Alt