evet biraz daha bekliycem düşsün biraz daha öyle almayı düşünüyorumBlackBerry OS hakkında pek bi bilgim yok ama ben N8 derim.Kamera video uygulama vs.
N8'de karar kılarsan da 1-2 hafta bekle N8'in fiyatları biraz düsebilir.800 liraya bile halledebilirsin isini.

hızlı interneti olsun ve kamera benim için çok önemli...ikiside birbirine zıt telefon biri multimedia telefonu diğeri iş internet için
ama hızlı olması çok önemli...Kamera önemliyse sorman bile hata arkadas

uygulama derken ?Hızlı dostum merak etme sen.Herkes gibi bizde islemcisine bakarsak 680 Mhz islemcisi var.Daha da arttırılabiliyor ve Anna güncellemesi ile 700'ü asacak.
9800'de 624 Mhz islemci var ve sanırım blackberry'de uygulama sıkıntısı da çekebilirsin

evet n8 ihtiyacımı karsılar diye düşünüyorum bbye o kadar para vermeyeyimmikesinlikle N8BB biraz kullandım(arkadaşımdan falan) çok yavaş v uygulama namına neredeyse hiçbişey yok.
N8 ihtiyaçlarını karşılar.

o parayi ikisinede verme gt wave galaxy s falan al 1000 mhZ islmci 512 ram power sgx 540 gbi cok ustun donanimi war v n8ide blackberry yide katlar atarlar...
devam edelim galiba n8 alıcam![]()

nokia n8 özellikleri bakımından gerçketen iyi ancak ben mesela 9800 tercik ederdim gözüme daha güzel görünüyor baktığında seninde içine sinmeli n8 de güzel ona bişe demiyorum ama yerinde olsam 9800 alırdım(kafanı fazla karıştırmadım inşallah
)

eevett kafam zaten karıştınokia n8 özellikleri bakımından gerçketen iyi ancak ben mesela 9800 tercik ederdim gözüme daha güzel görünüyor baktığında seninde içine sinmeli n8 de güzel ona bişe demiyorum ama yerinde olsam 9800 alırdım(kafanı fazla karıştırmadım inşallah
)