Küçük Ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Waveman

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Küçük Ekran
Arkadaşlar benim bilgisayarımda oyunlar hiç tam ekran çalışmıyor metin 2 olsun age of olsun tam ekran çalışmıyorlar ayarlarını yapıyorum ama hiç bir oyun tam ekran çalışmıyor lütfen yardımmm :(

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Arkadaşlar benim bilgisayarımda oyunlar hiç tam ekran çalışmıyor metin 2 olsun age of olsun tam ekran çalışmıyorlar ayarlarını yapıyorum ama hiç bir oyun tam ekran çalışmıyor lütfen yardımmm :(

Muhtemelen Ekran çözünürlüğü ile ilgili problem var. Onun için Ekran kartınızın kontrol paneline gelin, burada çözünürlük kısmını bulun ve yeniden yapılandırın. Monitorunuz kaç Inch ise ona göre ayarlama yapın. Monitorunuzun desteklediği çözünürlüğe kadar artırım yapabilirsiniz. Aksi takdirde desteklenmeyen bir çözünürlüğü uyguladığınızda, buda işlev görmeyecektir. Ayrıca Ekran kartınızın markasını buraya yazın. Ona göre güncelleme vereceğim. Güncellemeden sonra özellikler, otomatik olarak ayarlanacaktır.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tüm ayarları doğru yapıp sonuç alamıyorsanız oyunda iken Alt+entere basar mısınız ?Biraz basit bir yöntem ama bazen sorun bundan kaynaklanıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt