Pro Evolution Soccer 2011 v1.0.1 Android P2P 54.7 MB

Sponsorlu Bağlantılar

calis84

calis84

Üye
ellerine saglik, güzel bir oyun yeni Samsung Galaxy S2 icin

• Beğen
Tepkiler: jejep

xinsurer

xinsurer

Üye
samsung gio da çalışır mı

Bende Gio var, gayet güzel çalıştı :)

----------Eklendi @ 10:28:52 ---------- Yazıldı @ 10:27:13 ----------

bizde olmuyo bune yaa sadece internetle oynayacaksak ne anladık biz bu oyundan arkadaslar yazmıs iste vifi yle indirdim sonra internet istemedi diye aynısın ben yapıyorum vifiyi kapatınca olmuyo iste :(

Bende wifi olmadan çalışıyo, sende neden çalışmadığını bilemiyorum :(

• Beğen

smt00123

Üye
bluetooth ile direk telefona atsak yükler mi ¿

xinsurer

xinsurer

Üye
Bluetooth ile atmak çok uzun sürmez mi? 55 MB, kurulduğunda extra indirmeler de yapıyor, toplamda 100 MB geçiyor :hmmm

siverock

Üye
teşekkürler.

• Beğen

berkant12345

Üye
arkadaslar telefona yuklemeyı anlatayım
bırncısı ındırdıgınız dosyadakı apk dosyasını kurun kalan kısmını sd kartta kı androın/data klasorunun ıçıne atın daha sonra wıfı ıle baglantı kurun ınternete baglantıınız açıkken oyunu açın ve kuçuk bır yukleme yaptıktan sonra oyun onanamaya baslanacaktır yaptım çalısıyor paylasım ıçın sagolun

• Beğen
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim yükleme anlatımı anlattığın için teşekkürler :)

xinsurer

xinsurer

Üye
arkadaslar telefona yuklemeyı anlatayım
bırncısı ındırdıgınız dosyadakı apk dosyasını kurun kalan kısmını sd kartta kı androın/data klasorunun ıçıne atın daha sonra wıfı ıle baglantı kurun ınternete baglantıınız açıkken oyunu açın ve kuçuk bır yukleme yaptıktan sonra oyun onanamaya baslanacaktır yaptım çalısıyor paylasım ıçın sagolun

Evet tam da böyle oluyor :oke:

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
abi bende açtım oyunu ama dawnload istiyo birde ben bunu 3g edgeden indircem 1 gb ım var xD bedawa onun için ölede olmuyr baa bilgi viren
:aman2::angry:

joKERMHC

Üye
benim telefon turkcel t10 ama calıstırıo wifiden de yukledim ama cok beklıo:dry:

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Hımm doğrusundur

mystiery_

mystiery_

Üye
adamlar neler yapıyor android e bizde symbianla avunup duruyoruz

paganini58

paganini58

Üye
saolasın kardeşim lg p970 sorunsuz çalışıyor ama işlemlerden sonra 50 mb bir dosya daha indiriyor ....

jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim android oyunlarda hep öyle galiba internetten dosya indiriyor

ramazangilli

Üye
Android data da scdard diye klasor yok

ozifb

Üye
arkadaşlar bu oyunu telefonuma indirdim kurdum sade wifi bağlantısı kaldı onu yaparken eror werio napmalıyım
:hmmm:hmmm

paganini58

paganini58

Üye
Android data da scdard diye klasor yok
sd kart isimli bir dosya olmayacak sd kart dediğimiz telefona harici olarak taktığın hafıza kardeşim.

kuruluma gelince wifi filan gerek yok arkadaşlar 2-3 modelde denedim hepsinde aynı sonucu veriyor.

1. apk uzantılı dosyayı telefonunuzun hafıza kartına atın ve kurun
2. oyunu başlatmayı denemeden Pro-Evolution-Soccer-2011-v1-0-1-ANDROiD-P2P isimli dosyayı hafızakartında/android/data klasörünün içine yapıştırın
3. her hangi bir int. bağlantısı olmadan oyunu başlatın
4. eğer başlamaz ise int. bağlantısı ile tekrar deneyin bazen ekstra dosya indirme gereksiniminde bulunuyor.

dikkat etmeniz gereken bir noktada arkadaşlar hafıza kartında ".android" birde "android" isimli, iki klasör vardır. sd kart dosyalarını yanlışlıkla ".android" klasörü içine atmayın oyun çalışmaz o klasöre atar iseniz oyunu apk dan kurduktan sonra download yapar yaklaşık 50 mn bir dosyayı.

• Beğen
jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
sd kart isimli bir dosya olmayacak sd kart dediğimiz telefona harici olarak taktığın hafıza kardeşim.

kuruluma gelince wifi filan gerek yok arkadaşlar 2-3 modelde denedim hepsinde aynı sonucu veriyor.

1. apk uzantılı dosyayı telefonunuzun hafıza kartına atın ve kurun
2. oyunu başlatmayı denemeden Pro-Evolution-Soccer-2011-v1-0-1-ANDROiD-P2P isimli dosyayı hafızakartında/android/data klasörünün içine yapıştırın
3. her hangi bir int. bağlantısı olmadan oyunu başlatın
4. eğer başlamaz ise int. bağlantısı ile tekrar deneyin bazen ekstra dosya indirme gereksiniminde bulunuyor.

dikkat etmeniz gereken bir noktada arkadaşlar hafıza kartında ".android" birde "android" isimli, iki klasör vardır. sd kart dosyalarını yanlışlıkla ".android" klasörü içine atmayın oyun çalışmaz o klasöre atar iseniz oyunu apk dan kurduktan sonra download yapar yaklaşık 50 mn bir dosyayı.

Oyunun kurulumunu anlattığın için çok teşekkürler. :)

paganini58

paganini58

Üye
sende saol kardeşim paylaşmak güzel şey iyi forumlar...

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt