Symbian s60 v5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mukolo

Üye
    Konu Sahibi
Symbian s60 v5
Telefonu mun dokunmatiğinde bi sorun var. Ama sorun işletim sisteminden kaynaklanıyordur dediler. tekrar nasıl yükleyebilirim işletim sistemini?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hard format at(tel kapalıyken açma tuşu+kırmızı+yeşil+kamera tuşlarına aynı anda bas.)eger olmazsa sorun donanımsaldır servise ver.

• Beğen
Tepkiler: mukolo

mukolo

Üye
    Konu Sahibi
yaptım birşey daha öğrenmekl istiyorum.tmm anladık her telefonda dokunmatikten sorun çıkabilir ama 5800 da neden çok yavaş ve bazen takılıyo. bunu hızlandırmanın bir çaresi var mı?

'Patron

'Patron

Üye
yaptım birşey daha öğrenmekl istiyorum.tmm anladık her telefonda dokunmatikten sorun çıkabilir ama 5800 da neden çok yavaş ve bazen takılıyo. bunu hızlandırmanın bir çaresi var mı?
Klasık nokia arkadaşım.Hızlandırmak için cfw yuklemelısın.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen katılıyom cfwsiz bir nokia olamaz

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
cfw yükle bakalım farkı anlarsın

mukolo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nasıl yapıcam, yeniyimde bilgilendirriseniz çok memnun olurum.

s_uzun

s_uzun

Üye
Bende c6 cfw li 5800 var babamda da iPhone 3 var bence benim telefon daha hassas inanın parmağımda hissetmiyorum ama telefon algiliyo

SilentOne

SilentOne

Üye
doqrudur :D

ahmetc503

Bende c6 cfw li 5800 var babamda da iPhone 3 var bence benim telefon daha hassas inanın parmağımda hissetmiyorum ama telefon algiliyo
öncelikle bi sorum olacak tamam cfw ile süper algılıyo madem bu donanımsal değilde yazılımla alakalı ozaman nokıa bu telefonlara nie kötü yazılım yüklüyo en iyi şekilde yapsa ya

s_uzun

s_uzun

Üye
öncelikle bi sorum olacak tamam cfw ile süper algılıyo madem bu donanımsal değilde yazılımla alakalı ozaman nokıa bu telefonlara nie kötü yazılım yüklüyo en iyi şekilde yapsa ya

valla bu sorunla ilgili konularda açıldı forumda, nokia yı savunanlarda oldu ben artık takmıyorum

ThicKY

Üye
Tamamen Satış PoLitikası.Örnegin Windows Zamanında Müthiş Bir İşLetim Sistemi Yaptı Windows XP.Sırf Bu Yüzden Vista ELinde PatLadı.Şimdi NasıL Savaş veriyo MiLLeti XP 'den Windows 7 'ye Geçirmek İçin.Nokia Çok MükemmeL Bir TeLefonda YapabiLir YanLız 1 - 2 Ay Sonra Aynı SistemLi TeLefonun Bir Degişik ModeLini Çıkarınca ELinde PatLar Korkusu Var.Piyasaya Sürdügü Zayıf TeLLefonLardan Korkmuyor Çünkü . . .

Android Çıkana Kadar Tek Kral Oydu =)

TeLefonLarı Aşırı Derecede KoLay ve Çeşidi FazLa

Çok Güvendigi Bir Marka Adı Var

ve Fanboy Ları Bir HayLi FazLa . . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt