Galaxy s2 Türkçe Dil Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

akrep81

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 Türkçe Dil Sorunu
Arkadaşlar geçen gün çinden arkadaşa galaxys2 siparişi verdim ve geldi. fakat sadece çince ve ingilizce yüklü geldi.Android marketten bir kaç program yükleyip %25 kadarını türkçe yapabildim.Fakat genel anlamda bir çok şey ingilizce bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı..

akrep81

Üye
    Konu Sahibi
hocam türkçe rom dosyaları var odinle avrupa veya türkiye romu atarsan türkçe dil seçeneği gelir şu an en güncel rom kg1 romu bu romu atabilirisn

[sıze=1]----------eklendi @ 12:17:46 ---------- yazıldı @ 12:16:19 ----------[/sıze]

http://www.maxicep.com/android-romlar/samsung-galaxy-serisi-rom-yukleme-resimli-anlatim-517285.html buraya bakarsan daha iyi anlarsın anlamadıysan yardımcı olabailirim
eyvallah arkadaşım teşekkürler.

akrep81

Üye
    Konu Sahibi
arakdaşlar bunun daha kısa veya resmi yolu yokmu acaba..

ayazoglu123

Üye
galaxy s2 için KG1 rom u indirdim yalnız bunda soylenılen dosya uzantılar mevcut degil acaba bu konuda bırseyler soyleye bılırmısınız ?

gsmkolik

Üye
galaxy s2 tr ypmanın en güvenli yolu SPT( Samsung Professional Tool) box kullanmak Bu box ı inceleyebilirsiniz

Frksylyc

Üye
arkadasim samfirmware ye gir uyelik ister uye ol sonra mobil bolumunden cihazini bul i9100 yazar karsisindada firmware diye bir kutucuk yazar oraya tikla cikan sayfada zaten en son surumu listenin en altindadir oradan downland de indir sonra odin ile telefonuna kur ha bide avrupa romunu yukle hata yapmazsan yuklersin korkma.

Takipçi Satın Al

Üst Alt