Hepsiburada.com : iPod Touch 8GB 3.5" LCD Ekran Wi-fi MP3/MP4 Player - MC086BT/A | Bilgisayar
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi iPod Touch 8GB 4.nesil 312 tl Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Berke' Alıntı: 4g değil dostum o 2g 8gb Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ilk çıkana bakmanı istiyorum
Berke' Alıntı: 4g değil dostum o 2g 8gb Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ilk çıkana bakmanı istiyorum
futbol123 Üye Oguzc@N' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ilk çıkana bakmanı istiyorum Genişletmek için tıkla ... hani dostum o 2g 8gbdır ipod touch ın ekranı retina dır bunun lcd yani 2.nesildir..
Oguzc@N' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ilk çıkana bakmanı istiyorum Genişletmek için tıkla ... hani dostum o 2g 8gbdır ipod touch ın ekranı retina dır bunun lcd yani 2.nesildir..
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Berke' Alıntı: hani dostum o 2g 8gbdır ipod touch ın ekranı retina dır bunun lcd yani 2.nesildir.. Genişletmek için tıkla ... Hepsiburada.com : iPod Touch (4.Nesil) 8GB 3.5" Çoklu Dokunmatik aynen böyle yazıyor ama resimde ipod 4
Berke' Alıntı: hani dostum o 2g 8gbdır ipod touch ın ekranı retina dır bunun lcd yani 2.nesildir.. Genişletmek için tıkla ... Hepsiburada.com : iPod Touch (4.Nesil) 8GB 3.5" Çoklu Dokunmatik aynen böyle yazıyor ama resimde ipod 4
futbol123 Üye Oguzc@N' Alıntı: Hepsiburada.com : iPod Touch (4.Nesil) 8GB 3.5" Çoklu Dokunmatik aynen böyle yazıyor ama resimde ipod 4 Genişletmek için tıkla ... yok dostum benzetmişsin ipod touch 4g de kamera vardır ama bunda yok
Oguzc@N' Alıntı: Hepsiburada.com : iPod Touch (4.Nesil) 8GB 3.5" Çoklu Dokunmatik aynen böyle yazıyor ama resimde ipod 4 Genişletmek için tıkla ... yok dostum benzetmişsin ipod touch 4g de kamera vardır ama bunda yok
futbol123 Üye Oguzc@N' Alıntı: ama öyle yazıyor dostum Genişletmek için tıkla ... yazmıyorki dostum zaten sitede bir teek ipod touch var
Oguzc@N' Alıntı: ama öyle yazıyor dostum Genişletmek için tıkla ... yazmıyorki dostum zaten sitede bir teek ipod touch var
futbol123 Üye Oguzc@N' Alıntı: evey hepsiburada kandıryor resmen google da da 4. nesi yazmışlar Genişletmek için tıkla ... inanma dostum her zaman dikkat edin..
Oguzc@N' Alıntı: evey hepsiburada kandıryor resmen google da da 4. nesi yazmışlar Genişletmek için tıkla ... inanma dostum her zaman dikkat edin..
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Berke' Alıntı: inanma dostum her zaman dikkat edin.. Genişletmek için tıkla ... geçen zaten hackeldilerdi hepsiburada facebook sayfasını
Berke' Alıntı: inanma dostum her zaman dikkat edin.. Genişletmek için tıkla ... geçen zaten hackeldilerdi hepsiburada facebook sayfasını
futbol123 Üye Oguzc@N' Alıntı: geçen zaten hackeldilerdi hepsiburada facebook sayfasını Genişletmek için tıkla ... face i biliyorumda hepsiburada.com u damı hacklediler ne istediler ordan
Oguzc@N' Alıntı: geçen zaten hackeldilerdi hepsiburada facebook sayfasını Genişletmek için tıkla ... face i biliyorumda hepsiburada.com u damı hacklediler ne istediler ordan
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Berke' Alıntı: face i biliyorumda hepsiburada.com u damı hacklediler ne istediler ordan Genişletmek için tıkla ... ayyıldız team yapmıştı
Berke' Alıntı: face i biliyorumda hepsiburada.com u damı hacklediler ne istediler ordan Genişletmek için tıkla ... ayyıldız team yapmıştı