Turkce anna N8

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetdemircim

Üye
tamam hocam tam stabil halde çalışıyorsa ben alıyorum paketleyiver, ne kadar? :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus eline saglik. Klavye split mi implemente ettigin versiyonda?

dediklerin herhalde mesaj yazarken ekranin kapanip kapanmamasi.ama sadece ekran cikiyor.ama inceledikce bilgilerimi paylasiyorum.mesaj yazma dili turkce yok bilginiz olsun ama menu diger yerler tamamen turkce.|-)|-)

ahmetdemircim

Üye
... .

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hangi diller mevcut?

bak burda:<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=sc010.jpg&s=813&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güzel bende dil paketini yüklemek isterim.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Tahminimce yazma dilini de Turkce'ye cevirebilirsin. Bu isi denememekle birlikte biraz bilgi sahibiyim. Belki sen de okumussundur ama bu isi yapanlar once core dosyada daha sonra da core da yaptiklari degisiklikleri rofs2'de yapiyorlar. private icindeki 10009d8f dosyasini, resource dosyasini ve sys/bin deki dosyalari degistiriyorlar. sys/bin icinde turkce t9 mevcut mu mesela sende?

ahmetdemircim

Üye
hmmm. o sorun değil zaten hocam baidu klavye kullanıyorum zaten. tamam okdu dediğiniz sürümü paylaşırsanız bizde yüklemek isteriz.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güzel bende dil paketini yüklemek isterim.

direk profs2 yukleyebilirim ama arkadaslarin cihaclarinda problem cikarsa basim agrir sende anlarsin flash isini bilmeyen cok arkadas var.bende bir kerede oldu

ahmetdemircim

Üye
gerisini biz nasıl halledeceğiz?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet profs2 dosyasını paylaşırsan sevinirim,uğraşmamış oluruz enazından.direk flash yaparız.gerçi 3 saat önce yine flash atmıştım:)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet profs2 dosyasını paylaşırsan sevinirim,uğraşmamış oluruz enazından.direk flash yaparız.gerçi 3 saat önce yine flash atmıştım:)

ozaman nereye uplad yapicami anlatirsan paylasiyim.peki yapamiyan olursa sorun olmaz dimi

OzGuRKnowN

Üye
ozaman nereye uplad yapicami anlatirsan paylasiyim.peki yapamiyan olursa sorun olmaz dimi

sitesine upload edersen herkes beklemeden faydalanır ;) bende bu dil işiyle uğraşıyorum sanırım Türkçe yazma dilinide yaptım ama paylaşmam için üzerinde çok çalışmam gerek çok..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

sitesine upload edersen herkes beklemeden faydalanır ;) bende bu dil işiyle uğraşıyorum sanırım Türkçe yazma dilinide yaptım ama paylaşmam için üzerinde çok çalışmam gerek çok..

Tamam yapiyorum tesekkurler yaparsiniz sende yazma dilini hallette tam olsun.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[alikan]

[alikan]

Üye
bu acele bu sabırsızlık bu telaş niye anlamıyorum. Anna yı mı kaçırıyolar yoksa size vermicekler mi.? yapmayın arkadaşlar ya biraz daha sabır doğru düzgün çıksın hep beraber indirir kullanırız.

----------Eklendi @ 00:08:13 ---------- Yazıldı @ 00:06:23 ----------

Dostum yazı karakterleri font'u üzerinde gelen mi yoksa sen sonradan bişey yükledin mi.?

OzGuRKnowN

Üye
ßi girelim ßakalım ROFSun içinde neler var :D